Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges bästa konserter inom klassisk musik, nutida musik, jazz, folk- och världsmusik.
Ett avsnitt från P2 Live
Torbjörn Zetterberg och Den stora frågan
Tis 05 jan 2016 kl 20:30
Här finns inget ljud
Här finns inget ljud. Det kan bero på att ljudet innehöll t.ex. upphovsrättsskyddad musik och endast låg kvar i 30 dagar.
Följ med på två konserter med en av landets mer personliga jazzmusiker: kompositören och kontrabasisten Torbjörn Zetterberg.

Torbjörn Zetterberg har hunnit med en ansenlig produktion på jazzscenerna och i skivstudion; bara i eget namn har han hunnit till den sjunde och åttonde plattan och som vi hör musik ifrån i programmet. Gruppen heter som den första skivan ”Torbjörn Zetterberg och Den stora frågan” och uppföljaren "Torbjörn Zetterberg och Den stora frågan om liv och död”.

Bandmedlemmarna är, förutom Torbjörn själv, Jon Fält på trummor, träblåsarna Alberto Pinton och Jonas Kullhammar, trombonisten Mats Äleklint och trumpetaren Susana Santos Silva. Den sistnämnda är även med i den andra konserten som är hämtad från Umeå Jazzfestival. Bakom synt och piano sitter Klas Nevrin och från New York kommer Mat Manieri som hanterar ett ovanligt instrumentarium i jazzsammanhang, altfiol och den sällsynta barytonviolinen.

1. Torbjörn Zetterberg & Den Stora Frågan: Torbjörn Zetterberg, kontrabas, Jonas Kullhammar och Alberto Pinton, saxofoner, Susana Santos Silva, trumpet, Mats Äleklint, trombon, Jon Fält, trummor. Konsert 8/10 2015, Studion Folkets hus, Umeå.

2. Zetterberg/Santos Silva/Nevrin feat. Mat Maneri: Torbjörn Zetterberg kontrabas, Susana Santos Silva trumpet, Mat Maneri viola, barytonviolin och Klas Nevrin piano. Konsert 23/10 2015, Folkets hus, Umeå.

Programledare och producent: Kjell Oscarsson

Musik som spelats i avsnittet

  • 21.50
    Torbjörn Zetterberg (kontrabas), Susana Santos Silva (Trp), Matt Maneri (Vla), Klas Nevrin (Pi) - #2
    Kompositör: Klas Nevrin
Programmet tillhör kategorin: Musik
Alla avsnitt från programmet P2 Live
P2 Live
Igår kl 21:35(25 min)
P2 Live
Igår kl 18:03(57 min)
P2 Live
Fre 18 aug kl 19:03(147 min)
P2 Live
Tor 17 aug kl 19:03(117 min)
P2 Live
Ons 16 aug kl 19:03(117 min)
Upptäck avsnitt från liknande program
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".