Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Agneta Stark leder talkshow i P1
Ett avsnitt från Stark i P1
Idag: Alling i P1! Om snuva, statsministerns morgonvanor och George W Bush:s världsbild.
Tis 02 nov 2010 kl 16:00
När Agneta Stark går på höstlov rycker Alling in! Och bygger ett program som till stor del vilar på och undersöker George W Bush:s världsbild. Nästa vecka kommer ju hans politiska memoarer ut i USA, "Decision... Points", och vi får en försmak genom en person som tjuvläst några kapitel under strikta former. Dessutom talar vi med Anna Jardfelt Melvin, nybliven direktör för Utrikespolitiska Institutet, om i vilken mån vi fortfarande lever i en verklighet som regisserats av USA:s förrre president? Och så måste vi förstås ringa Jan O Karlsson, förre socialdemokratiske ministern, och höra hur han idag ser på sitt berömda citat om Bush "... den där jävla Texas-gubben!" Tänker Jan O läsa boken?

När Agneta Stark går på höstlov rycker Alling in! Och bygger ett program som till stor del vilar på och undersöker George W Bush:s världsbild.

Nästa vecka kommer ju hans politiska memoarer ut i USA, "Decision Points", och vi får en försmak genom en person som tjuvläst några kapitel under strikta former.

Dessutom talar vi med Anna Jardfelt Melvin, nybliven direktör för Utrikespolitiska Institutet, om i vilken mån vi fortfarande lever i en verklighet som regisserats av USA:s förrre president? 

Och så måste vi förstås ringa Jan O Karlsson, förre socialdemokratiske ministern, och höra hur han idag ser på sitt berömda citat om Bush "... den där jävla Texas-gubben!" Tänker Jan O läsa boken?

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Stark i P1
Stark i P1
Tis 04 jan 2011 kl 16:00(41 min)
Stark i P1
Tis 21 dec 2010 kl 16:00(40 min)
Stark i P1
Tis 07 dec 2010 kl 16:00(39 min)
Stark i P1
Tis 30 nov 2010 kl 16:00(39 min)
Stark i P1
Tis 23 nov 2010 kl 16:00(39 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".