Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Det brinner i en industribyggnad med kraftig rökutveckling som följd och spridningsrisk till närliggande fastigheter. Räddningsledaren uppmanar alla som befinner sig i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på din lokala P4 kanal.
(Publicerat idag kl 12.35)
Ersatt av Nordgren och Epstein i P1
Ett avsnitt från Nordegren i P1
Vem får vårdnaden om de rödgröna barnen?
Ons 27 okt 2010 kl 15:00
Maria Wetterstrand kommer till studion och Nordegren vill naturligtvis veta det senaste om den rödgröna skilsmässan. Vad ska hända nu med samarbetssamtal och vårdnaden om väljarna? Victoria Edler, författare... till boken Bli en lycklig styvmamma, bistår med råd. "Thomas, chip in what you can" är rubriken på ett massmail från USA till Thomas. Barack Obama är illa ute inför kongressvalen. Och hur illa är det för Nordegren själv? Hans blodtryck förra veckan var farligt högt. Sedan har många lyssnare hört av sig och undrar om han lever efter den talande blodtrycksmätarens utslag under förra veckans direktsändning. Vi återkommer i dag med en ny mätning och medicinska expertkommentarer från hjärtläkaren Karin Schenk-Gustafsson, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Och på Radioteatern har en medarbetare nästan gått in i väggen inför premiären den 10 december. Magnus Berg kommer, trots stark tidspress, ändå till Nordegren för att berätta om hur han efter att ha läst Mario Vargas Llosas sex

Maria Wetterstrand kommer till studion och Nordegren vill naturligtvis veta det senaste om den rödgröna skilsmässan. Vad ska hända nu med samarbetssamtal och vårdnaden om väljarna? Victoria Edler, författare till boken Bli en lycklig styvmamma, bistår med råd.

"Thomas, chip in what you can" är rubriken på ett massmail från USA till Thomas. Barack Obama är illa ute inför kongressvalen.

Och hur illa är det för Nordegren själv? Hans blodtryck förra veckan var farligt högt. Sedan har många lyssnare hört av sig och undrar om han lever efter den talande blodtrycksmätarens utslag under förra veckans direktsändning. Vi återkommer i dag med en ny mätning och medicinska expertkommentarer från hjärtläkaren Karin Schenk-Gustafsson, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Och på Radioteatern har en medarbetare nästan gått in i väggen inför premiären den 10 december. Magnus Berg kommer, trots stark tidspress, ändå till Nordegren för att berätta om hur han efter att ha läst Mario Vargas Llosas sex pjäser tvingades göra en egen dramatisering. Pjäserna höll inte.

Louise Epstein är dagens bisittare hos Nordegren i P1.

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Nordegren i P1
Nordegren i P1
Tor 21 jun 2012 kl 16:00(38 min)
Nordegren i P1
Ons 20 jun 2012 kl 15:03(38 min)
Nordegren i P1
Tis 19 jun 2012 kl 15:03(39 min)
Nordegren i P1
Ons 13 jun 2012 kl 15:03(38 min)
Nordegren i P1
Mån 11 jun 2012 kl 15:03(39 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".