Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Ett avsnitt från Medieormen
Twitter är död? Leve Twitter!
Fre 18 mar 2016 kl 18:01
Måndag 21 mars fyller Twitter 10 år. Samtidigt pratar allt fler om att socialamedierplattformen som i begynnelsen benämdes mikroblogg håller på att dö. Om detta handlar Medieormens podd denna gång.

Twitter är i dagsläget en viktig plattform för journalister och makthavare. Nu fyller plattformen 10 år. I det här poddradioprogrammet gör Medieormen nerslag i Twitters tioåriga liv och spanar in i den ovissa framtiden.

Sveriges Radios utvecklingsredaktörer för sociala medier Per Palmqvist och Robert Jakobsson har besökt huvudkontoret i London för att ta reda på mer om Twitters framtid.

Vi har intervjuat medieforskarern Ulrika Hedman som menar att journalister har en lång väg kvar innan de kan hantera Twitter och Hampus Brynolf, som gör årliga mätningar av Twitter och är vice vd för Intellecta, spår en oviss framtid för Twitter.

Vi pratar också med Sveriges Radios vd Cilla Benkö och med journalisten Sofia Mirjamsdotter, som tillsammans med Johanna Koljonen fick Stora Journalistpriset för "Twitterkampanjen" #prataomdet 2011 och hon vet inte var hon ska ta vägen om Twitter skulle läggas ner.

Dessutom har vi en exklusiv intervju med mediekritik- och satirkontot @Bakjour om journalisters användning av Twitter.  

Ett program av Robert Jakobsson, Per Palmqvist  , Nicklas Malmberg samt programledaren och redaktören för Medieormen Cecilia Djurberg Programmet tillhör kategorin: Kultur/Nöje
Alla avsnitt från programmet Medieormen
Medieormen
Fre 14 jul kl 13:00(34 min)
Medieormen
Fre 07 jul kl 13:00(50 min)
Medieormen
Tor 06 jul kl 15:45(40 min)
Medieormen
Tor 06 jul kl 13:00(83 min)
Medieormen
Tor 06 jul kl 10:00(39 min)
Upptäck avsnitt från liknande program
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".