Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina...
Ett avsnitt från Radiokorrespondenterna
Lyssnarnas frågestund med Richard Myrenberg och inbjuden panel
Tor 14 jul 2016 kl 15:04
Ställ din fråga om Afrika i direktsändning: ring in på 08-22 45 00. Dessutom blir det den sista låten i musiksafarin.

I veckans sista talkshow med Richard Myrenberg kan du som lyssnar ställa din fråga om Afrika. Jag veckans program väckt tankar och funderingar hos dig? Ring in till 08-22 45 00 och ställ din fråga i direktsändning.

Till frågestunden har Richard bjudit in en panel. Till studion kommer Afrikakännarna Vincent Dahlbäck, Sveriges Radios tidigare Afrikakorrespondent, och Bengt G. Nilsson, författare och journalist.

Dessutom är det avslutning för den uppskattade programpunkten Musiksafari med Lennart Wretlind. För den uppmärksamme lyssnaren så hann vi ju som bekant inte med den sista låten i gårdagens program - det tar vi igen idag!

Wretlinds musiksafari del 4:

Angola
Macongo Me Chiquita - Ferreira Do Nascimento (album “Angola soundtrack”)

Programledare: Richard Myrenberg
Producent: Anders Backlund

Epost: korrespondenterna@sverigesradio.se

Telefon: 08-22 45 00


Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Radiokorrespondenterna
Alice Petrén om flyktingåret 2017 Igår kl 12:55(30 min)

Vad hände med världens flyktingar under året - och vilka utmaningar väntar framöver? Alice Petrén är Sveriges Radios migrationskorrespondent.

Utrikesreportaget Lör 16 dec kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

I september i år slog orkanen Maria till mot Puerto Rico. Stora delar av ön förstördes och det kommer dröja åratal innan ön återhämtar sig. Tusentals puertoricaner flyttar nu till fastlandet i USA.

Utrikesreportaget Lör 09 dec kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Snart läggs krigsförbrytartribunalen för forna Jugoslavien ner, men trots alla vittnesmål och bevisning som finns går bilden av vad som hände under kriget fortfarande isär. Samma person kan vara...

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".