Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Ett program om tv- och datorspel i P3 som leds av Angelica Norgren.
Ett avsnitt från P3 Spel
Det svåra andra spelet
Lör 24 sep 2016 kl 18:03
Det blir uppföljare, förväntningar och den eviga player två i veckans P3 Spel! Är en uppföljare alltid bättre - eller är det som inom musiken där det andra albumet alltid är det svåraste?

Indiespelskaparna är spelvärldens rockstjärnor och precis som för alla rockstjärnor finns pressen att överträffa sig själv. Vi möter den japanska spelskaparen Ojiro Fumoto som ligger bakom indiespelet Downwell. Han berättar om vägen dit och känslorna inför spel nummer två. Hur följer man upp en succé?

I panelen hörs Susanne Möller, Tobias Norström och Victor Leijonhufuvud. Det blir en krönika med Effie Karabuda, betyg till Recore där Victor skaffat en robothund och betyg till World of Warcraft: Legion där Susanne dingat maxlevel.

Du hör P3 Spel med Angelica Norgren på lördagar 18.03 i P3.

Programmet tillhör kategorin: Kultur/Nöje
Alla avsnitt från programmet P3 Spel
Spelens religiösa uppvaknande Lör 18 nov kl 18:03(117 min)

Digitala dop, sångverser som skapar kontrovers och präster med magiska krafter. P3 Spel tar reda på vad som händer när religion möter spel - något som inte får riktigt alla att ropa halleluja.

Smygande Lör 11 nov kl 18:03(117 min)

Varför gömmer sig Solid Snake i en wellpapplåda och hur bra är Link egentligen på att smyga? P3 Spel listar sneak ‘em up-favoriter och får skuggningstips av en gammal Säpospanare.

Spöken Lör 04 nov kl 18:03(117 min)

Gastar, vålnader och förlorade själar som går igen - det spökar i veckans P3 Spel! Hur mår det moderna spöket och vilka spel bjuder på den bästa skräcken just nu?

Förlåt mig! Lör 28 okt kl 18:03(117 min)

Långlivade lögner, misslyckade raider och sabbade sparfiler. P3 Spel öppnar biktbåset och råder bot på dåliga samveten och sömnlösa nätter i ett helt avsnitt i förlåtelsens tecken.

P3 Spel skjuter skarpt Lör 21 okt kl 18:03(72 min)

Langar du fram hagelbrakaren när det vankas zombier eller ligger du hellre på ett tak och spejar genom prickskyttegevärets sikte? P3 Spel laddar bössan - vi snackar skjutvapen!

Upptäck avsnitt från programmet P3 Spel

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".