Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
En personlig talkshow om aktualiteter och nyheter. Med Thomas Nordegren och Louise Epstein.
Ett avsnitt från Nordegren & Epstein i P1
Debatten mellan Clinton och Trump, dags för mer splitscreen i SVT? och Kadim El Sahir
Tis 27 sep 2016 kl 15:04
USA vaknar efter gårdagens presidentvalsdebatt och vi hör hur två experter i USA uppfattade debatten och är det inte dags för "split screen" i svenska tv-sända debatter? Thomas frågar SVT Agenda.

Katty Kaye, nyhetsankare på BBC America, och före detta granne i Washington till Thomas Nordegren är med på telefon från USA. Hon var på plats när Donald Trump och Hillary Clinton möttes för första gången i en tv-sänd debatt i natt (svensk tid).

Och från Florida hör vi en svensk röst, Lena Lid Falkman, forskare i retorik och ledarskap på Handelshögskolan i Stockholm, just nu gästforskare på Florida State University. Hur låter hennes analys av debatten?

Elaine Eksvärd, retoriker och författare, har också sett hela debatten och ger sin analys.

Under nattens tittande upptäckte Thomas Nordegren att det gav ett mervärde att debatten sändes i "split screen". Samtidigt som den ena debattören talade kunde tittaren i tv-soffan också se motparten eftersom tv-rutan samtidigt visade båda debattörerna i varsin ruta på tv-skärmen. Nu vill Thomas ha mer sånt i svensk tv och bjuder in Agendas projektledare Micke Pettersson till programmet. Den 9 oktober ska Agenda sända höstens partiledardebatt.

Till sist i programmet kommer det att handla om världens kanske mest populära artist just nu, irakiern Kadim El Sahir, som gästade Stockholm den 28 maj och gav en snabbt utsåld konsert i Stockholm. Det var tyst i medierna kring besöket av mannen som kallas "arabvärldens Frank Sinatra" med mera. Men P2 var där och spelade in konserten och den sänds ikväll kl 19.03. Producenten Mats Einarsson berättar om storstjärnan Kadim El Sahir.

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Nordegren & Epstein i P1

Var gör man av sina olagliga vapen? Håller pressetiken på att upplösas? Och geoduck-show i studion.

I Metoo-rörelsens spår har pågår ett enormt uppror bland kvinnor i flera branscher. Men vad ska jag göra om jag får reda på att en kollega beter sig tveksamt? Räcker ett rykte eller måste jag ha sett...

Att bestiga ett berg Tis 21 nov kl 15:04(40 min)

Idag pratar vi med Fredrik Westerlund som besteg fjälltopparna kring Arjeplog för en god sak.

Hur få tillbaka sexlusten efter #metoo Mån 20 nov kl 15:04(40 min)

Louise är nedstämd och bedrövad efter alla vittnesmål om svinerierna i snart sagt alla delar av samhället.

Är det dags att börja skjuta av skarvar och sälar i stor skala för att rädda det svenska Östersjöfisket? Har vi gullat för mycket med det glupska djuret?

Upptäck avsnitt från programmet Nordegren & Epstein i P1

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".