Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Debatt och kritik möts i kulturredaktionens direktsända diskussionsprogram.
Ett avsnitt från Nya Vågen
Svar från Google
Tis 25 aug 2009 kl 16:00
Google fick en inbjudan att vara med i studion och dagens program. När de meddelade att ingen kunde komma erbjöd vi dem att vara med via telefon, antingen från Sverige eller utlandet, eller - om det inte... heller gick - via en förinspelad intervju. Detta gick inte heller. Då bad vi att få svar via mail.

Hur arbetar Google för att skydda användarnas integritet?

Att våra användare litar på Google är något vi tar på mycket stort allvar och vi gör allt vi kan för att skydda våra användares personliga integritet. Vad vi exakt gör varierar beroende på vilken produkt eller tjänst det handlar om, men vi arbetar bland annat med anonymisering, tekniska innovationer, olika säkerhetsåtgärder och användarkontroller. Vi sparar ingen information förutom det som krävs av oss för att ge användarna en bra upplevelse och det sätt vi sparar den på är mycket säkert.

Hur ska Google förhindra att integritetskränkande information om dess användare hamnar i "fel händer"?

All information som vi sparar skyddas fullt ut, vi följer gällande lagar och delar inte med oss av informationen till andra utan användarens godkännande.

Varför är det så svårt att komma i kontakt med Google?

Vi tycker inte att det är svårt att nå Google. Alla våra produkter har hjälptjänster i olika format beroende på vilken produkt det gäller. Vi har ett antal kontaktformulär för allt från idéer och förslag till återkoppling och hjälp med våra produkter och tjänster.

Nya Vågen
nyavagen@sr.se

Programmet tillhör kategorin: Kultur/Nöje
Alla avsnitt från programmet Nya Vågen
Nya Vågen
Tis 17 dec 2013 kl 14:03(44 min)
Nya Vågen
Tis 03 dec 2013 kl 14:03(44 min)
Nya Vågen
Tis 26 nov 2013 kl 14:03(45 min)
Nya Vågen
Tis 19 nov 2013 kl 14:03(44 min)
Nya Vågen
Tis 12 nov 2013 kl 14:03(44 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".