Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sändes fredag 28 oktober 2016 kl 21.40

Jag + religion = ?

På måndag kommer påven till Lund. Ett besök som har skapat massor av rubriker. Samtidigt visar undersökningar att Sverige faktiskt är ett av de minst religiösa länderna i världen. Bara 17 procent av oss säger att religion spelar någon större roll i våra liv.

I kväll i Karlavagnen vill vi prata om religion – vilken roll har den i ditt liv och hur förhåller du dig till andras tro?  

Många av oss vänder oss till religionen vid viktiga tillfällen i livet. Vid bröllop och begravningar eller vid andra avgörande stunder. Hur gör du? Det vill vi höra om i kväll!

Och kanske är det så att din tro inte alls har med religion att göra? det vill vi såklart också höra om. Hör av dig redan nu med ett mejl eller skriv till oss i sociala medier. Och glöm inte att skicka med ett telefonnummer så att vi kan ringa upp dig!

21:40 drar sändningen med Peter Wahlbeck igång, men redan klockan 21 kan du ringa till slussen på telefonnummer 099-110 90.

Musik som spelats i avsnittet

 • 21.44
  Pauline - Running Out Of Gaz
  Album: Running Out Of Gaz
  Kompositör: Pauline Kamusewu, Tobias Karlsson
  Bolag: SONET
 • 21.56
  Blossoms - Charlemagne
  Kompositör: J Dewhurst, M Kellock, T Odgen, C Salt
  Bolag: UNIVERSAL MUSIC
Alla avsnitt från programmet Karlavagnen
Fre 24 feb kl 21:40(140 min)
Tor 23 feb kl 21:40(140 min)
Mån 20 feb kl 21:40(140 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.