Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Vetenskap, udda djur, historia och spännande händelser. Morgonpasset i P3 tar sig an kända och okända...
Ett avsnitt från Morgonpasset i P3 – Gästen
Let's talk about sexualkunskapens historia
Tis 11 okt 2016 kl 13:00
Kan sexualkunskap vara mer än att sätta på en kondom på en banan? Ja, det kan det såklart (även om många kanske minns bara den grejen…). David, Hanna och Kodjo får besök av genusforskaren och sexualupplysaren... Renita Sörensdotter och snackar om sexualkunskapens historia och synen på vår sexualitet.

Kan sexualkunskap vara mer än att sätta på en kondom på en banan? Ja, det kan det såklart (även om många kanske minns bara den grejen…).  David, Hanna och Kodjo får besök av genusforskaren och sexualupplysaren Renita Sörensdotter och snackar om sexualkunskapens historia och synen på vår sexualitet.

Programmet tillhör kategorin: Kultur/Nöje
Alla avsnitt från programmet Morgonpasset i P3 – Gästen
Ulf Kristersson Igår kl 13:00(30 min)

David, Maria och Victor får besök av Moderaternas partiledare Ulf Kristersson och snackar om hans tid som truppgymnast, hur det var att ta över efter Anna Kinberg Batra, feminism och en hel del annat.

Micke Lindgren Tor 16 nov kl 13:00(27 min)

Micke Lindgren är regissör, skådespelare och med i Grotesco-gänget. Maria, Victor och David snackar med honom om nya säsongen och musikalavsnittet om flyktingkrisen.

Oskar Linnros Ons 15 nov kl 13:00(40 min)

Han har skrivit musik i halva sitt liv. Oskar Linnros är tillbaka i Morgonpasset och hänger med David, Hanna och Kodjo.

Rysskräck - Mattias Göransson Tis 14 nov kl 13:00(36 min)

David, Hanna och Kodjo träffar författaren och chefredaktören för Filter, Mattias Göransson, som tar oss med på ubåtsjakter och rysskräck.

Yogans historia - Josephine Selander Mån 13 nov kl 13:00(34 min)

Martina, Hanna och Kristina backar mindfulness-bandet ett par tusen år tillsammans med yoga-experten Josephine Selander och får lära sig om den första yogan. Hur tog den sig till Europa?

Upptäck avsnitt från liknande program

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".