Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina...
Ett avsnitt från Radiokorrespondenterna
Cecilia Uddén inifrån krigets Syrien
Sön 08 jan kl 12:55
En humanitär härdsmälta. En skamfläck för vår generation. Det är några av de uttalanden som gjorts om Aleppo, staden som blivit symbol för världssamfundets misslyckande.

I mitten av december 2016 tvingades vår Mellanösternkorrespondent, Cecilia Uddén, att lämna Aleppo och Syrien. Hennes pressvisum hade dragits in av myndigheterna som inte var nöjda med hennes rapportering. I Radiokorrespondenterna kan ni höra några av de reportage hon lyckades göra under de fyra dagar hon befann sig inne i landet, bl.a röster från det näst intill intakta Västra Aleppo, en ung man på cykel som kom fram ur ruinstaden i Östra Aleppo och underklädesfabrikören och poeten Fouad Fouad som lyckats fly från staden.

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Radiokorrespondenterna
Vad ska hända med Libanon? Sön 19 nov kl 12:55(29 min)

Centrum för två regionala stormakters fiendskap. En premiärministern som enligt alla bedömare tvingats av Saudiarabien att avgå och förhindrats återvända hem. Hör Sveriges Radios...

Utrikesreportaget Lör 18 nov kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Hör Sveriges Radios Tysklandskorrespondent Daniela Marqurdt om tysk kultur, traditioner och historia som blockerar vägen till toppen.

Utrikesreportaget Lör 11 nov kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Reportageprogram från jordens alla hörn med Sveriges Radios utrikeskorrespondenter.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".