Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina...
Ett avsnitt från Radiokorrespondenterna
Inger Arenander om president Obamas eftermäle
Sön 15 jan kl 13:00
Efter 8 år som USA:s president avgår Barack Obama. Vår korrespondent Inger Arenander listar plus och minus, tillsammans med två gäster

Den förste afro-amerikanske presidenten, Barack Obama, avgår nu efter 8 år på presidentposten. Kommer han att bli ihågkommen för sin ekonmiska politik, eller för sin utrikespolitik? Blev det framgångar, som framförallt unga väljare hoppades på, eller svaga avtryck i världen?

Vår Washingtonkorrespondent Inger Arenander, listar plus och minus, tillsammans med två kunniga gäster, socialdemokraten Tomas Östros som nu är direktör i Internationella Valutafonden, och Erik Brattberg på den borgerliga tankesmedjan McCain Institute och specialiserad på utrikespolitik.

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Radiokorrespondenterna
Vad ska hända med Libanon? Sön 19 nov kl 12:55(29 min)

Centrum för två regionala stormakters fiendskap. En premiärministern som enligt alla bedömare tvingats av Saudiarabien att avgå och förhindrats återvända hem. Hör Sveriges Radios...

Utrikesreportaget Lör 18 nov kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Hör Sveriges Radios Tysklandskorrespondent Daniela Marqurdt om tysk kultur, traditioner och historia som blockerar vägen till toppen.

Utrikesreportaget Lör 11 nov kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Reportageprogram från jordens alla hörn med Sveriges Radios utrikeskorrespondenter.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".