Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
En personlig talkshow om aktualiteter och nyheter. Med Thomas Nordegren och Louise Epstein.
Ett avsnitt från Nordegren & Epstein i P1
Dagdrömmarnas framtid, sopsortering och BuschThors showinsats i Så ska det låta
Mån 06 feb kl 15:04
På söndagen var det många tevetittare som fick se Kristdemokraternas partiledare riva av både Fever och Dancing on my own i teve. Vad säger detta oss om partiets behov och strategier?

Busch Thors showinsats

Elisabeth Sandlund, opinionsredaktör på tidningen Dagen, såg också programmet igår och kommenterar Ebba Busch Thors medverkan. Var det bra för KD som kämpar med opinionssiffrorna? Kan underhållning och folklighet innebära en möjlighet för partiet?

Dagdrömmen, en stund där du kopplar ifrån och låter din egen lust och ditt själv bestämma filmens innehåll. Frågan är om vi dagdrömmer lika ofta nu när allt mer av vår tid mellan uppdragen går åt till att titta på skärmar, läsa meddelande och svara på mail? Har reverierna någon framtid? Vi ber Orvar Löfgren, etnolog och professor emeritus vid Lunds universitet och Pontus Wasling, hjärnforskare vis Sahlgrenska i Göteborg resonera om saken.

Majed Omar som är imam på moskén i "Härnta" har bestämt sig för att undervisa i hur man sopsorterar. Slarvig sopsortering kan ibland vara en källa till konflikt och han vill lära ut till nya i Härnösand hur man förväntas ta hand om soporna. Integration i vardagen helt enkelt.

Programledare: Louise Epstein
Bisittare: Thomas Nordegren
Producent: Helena Huhta

Musik som spelats i avsnittet

  • 15.26
    Radiohead - Daydreaming
    Album: Daydreaming
    Bolag: XL Recordings
Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Nordegren & Epstein i P1

Louise är nedstämd och bedrövad efter alla vittnesmål om svinerierna i snart sagt alla delar av samhället.

Är det dags att börja skjuta av skarvar och sälar i stor skala för att rädda det svenska Östersjöfisket? Har vi gullat för mycket med det glupska djuret?

En förbjuden fråga? Ons 15 nov kl 15:04(40 min)

Idag gör vi ett experiment och ställer en fråga som vissa menar är otänkbar att ställa i Sveriges Radio.

Kvartal-rapport med Huitfeldt Tis 14 nov kl 15:04(40 min)

När Studio Etts programledare lämnade Sveriges radio för att arbeta med en okänd tidning var det många som undrade varför. Vi frågar honom direkt.

Tonen var vass men ändå familjär i söndagens intervju med Libanons premiärminister som sitter i Saudi. Vi vill förstås veta mer om både intervjun och omständigheterna.

Upptäck avsnitt från programmet Nordegren & Epstein i P1

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".