Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
En timme med intervju, analys & fördjupning av veckans stora politiska händelser.
Ett avsnitt från Ekots lördagsintervju
Stefan Löfven - hvad vilja Socialdemokraterna?
Lör 01 apr kl 12:55
Socialdemokraterna sitter sen snart två och ett halvt år i sin första koalitionsregering på flera decennier. Men resan har tidvis varit mycket skakig.

Stödet för den rödgröna regeringen i Riksdagen är svagt och regeringen har att navigera mellan Vänsterpartiet och Alliansen. 

Men hur ser Stefan Löfvens plan och strategi för framtiden ut? Vem eller vilka vill han samarbeta med efter nästa val?

Analys av Ekots inrikespolitiske kommentator Fredrik Furtenbach.

Sedan om jakten på den krisdemokratiske väljaren: vilka väljare tänker sig partiet vinna i nästa val, för att klara sig in i riksdagen?

Hör kristdemokraternas partisekreterare Acko Ankarberg Johansson och riksdagsledamöterna Tuve Skånberg och Caroline Szyber om vilka deras väljare är och hur de hoppas få fler i nästa val.

Statsvetaren Magnus Hagevi, vid Linnéuniversitetet i Växjö, svara på frågan om hur väl rustat partiet är att hantera sina utmaningar.

Programledare: Monica Saarinen
Producent: My Rohwedder

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Ekots lördagsintervju

Aftonbladets publisher Sofia Olsson Olsén om hur tidningen hanterat #metoo-kampanjen.

Hur ska Jan Björklund (L) lyfta partiet? Lör 11 nov kl 12:55(57 min)

Efter att tidigare i år ha utmanats som partiledare väljs Jan Björklund om som partiledare på Liberalernas landsmöte i nästa vecka.

Efter att ha tagit emot nästan 163000 asylsökande 2015 har Sverige gjort om sin flyktingpolitik helt. Nu vänder man sig till EU för att hitta gemensamma lösningar och en mer restriktiv politik.

Efter #MeToo - vad händer Åsa Regnér (S)? Lör 28 okt kl 12:55(57 min)

Efter #MeToo-kampanjen har debatten om sexövergrepp gått fram som en flodvåg i samhället. Hur kan man förhindra sexuella trakasserier? Är det med mer upplysning eller hjälper skärpt lagstiftning?

Allt fler flyktingar som fått avslag på sina asylansökningar åker hem självmant. Men många väljer också att gå under jorden.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".