Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Dramatiserade ufo-mysterier baserade på verkligheten med Moa Gammel som berättare.
Ett avsnitt från Ufopodden i P3
Mysteriet med Kristallcirkeln
Ons 22 mar kl 07:00
En vinternatt 1976 i Gyttorp syns ett mörkt föremål över sjön Vikern. Nästa dag har en enorm cirkel bildats på isen. Kort därefter inträffar en svårförklarlig och dödlig explosion på fabriken intill.

Med: Ann Petren, Per Graffman, Henrik Norlén, Lia Boysen mfl.

Programmet tillhör kategorin: Drama
Alla avsnitt från programmet Ufopodden i P3
Mysteriet på månens baksida Ons 12 apr kl 19:00(20 min)

I en rymdkapsel på baksidan av månen sitter en astronaut och hör ett ljud han inte kan förklara. Först ett visslande. Sedan ett dunkande. Ljudet av något som försöker ta sig in.

Mysteriet på Riksväg 30 Ons 05 apr kl 07:00(19 min)

Februari 1984. En man får sladd när han ser något mitt på vägen. När han kliver ur bilen förs han in i skogen och hittas senare, i svår chock. SOS Alarm har då fått ett samtal från ett anonymt vittne.

Mysteriet vid Bajkalsjön Ons 29 mar kl 07:00(20 min)

1982, under en militär dykarexpedition, rapporteras om en märklig olycka i världens djupaste sötvattensjö: Bajkalsjön. Efter att ha påträffat något på 50 meters djup dör tre av sju dykare omedelbart.

Mysteriet med Kristallcirkeln Ons 22 mar kl 07:00(21 min)

En vinternatt 1976 i Gyttorp syns ett mörkt föremål över sjön Vikern. Nästa dag har en enorm cirkel bildats på isen. Kort därefter inträffar en svårförklarlig och dödlig explosion på fabriken intill.

Mysteriet på Ariel School Ons 15 mar kl 07:00(20 min)

På en skolgård i Zimbabwe 1994 bevittnar fler än 60 barn något som kommer räknas till ett av världens mest intressanta fall av närkontakt.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".