Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Morgonprogram för barn om sånt som är roligt, viktigt och klurigt.
Ett avsnitt från Barnmorgon med Farzad
Svårt att koncentrera sig
Tor 18 maj kl 06:50
8-åriga Tintin har skickat veckans mejl till Kompistorsdag. Hon tycker det är svårt att koncentrera sig i skolan och behöver tips. Jag och Klara försöker hjälpa till.


Programmet tillhör kategorin: Barn 3 - 8 år
Alla avsnitt från programmet Barnmorgon med Farzad
Vad är du rädd för? Igår kl 06:50(6:07 min)

Jaroslav som är 7 år blir rädd när någon skrämmer honom och 7-åriga Emil tycker det är läskigt när han tappar bort sin pappa på affären. Jag samlar ihop era rädslor och gör en låt av allt det läskiga.

Hur känns det att ljuga? Tor 16 nov kl 06:50(6:07 min)

Ibland säger 8-åriga Isra till sina föräldrar att hon inte har några läxor fast hon har det. Sanning eller lögn – om det pratar jag och 14-åriga Herman. Vi försöker ge Isra bra tips som möjligt.

Vi är alla olika Ons 15 nov kl 06:50(6:08 min)

När jag var liten ville jag heta Fredrik och inte Farzad. 8-åriga My från Göteborg vill vara egen, hon gillar att vara olik alla andra. Varför gjorde inte jag det?

Vem är jag? Tis 14 nov kl 06:50(6:06 min)

Var sitter det som gör mig till mig? De luriga frågorna ställer sig 9-åriga Max från Malmö tillsammans med mig. Max tror att det är själen som fixar den grejen - det som gör honom till just honom.

Snäckan och Alma om vänskap Mån 13 nov kl 06:50(6:09 min)

Vad är egentligen en bra kompis? Det pratar 7-åriga Snäckan och 8-åriga Alma om i vårt första Kompisprogram. Och så berättar jag om Kalle som länge var min bästa vän, han var en gosedjursgorilla.

Upptäck avsnitt från programmet Barnmorgon med Farzad

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".