Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet som reder ut stora som små konsumentfrågor.
Ett avsnitt från Plånboken
Platt fall
Ons 28 nov 2007 kl 11:00
P1 onsdag 28 november

Om du beställer en platt–tv och betalar 17 000 för den så borde det ju vara självklart att du antingen skall få en tv eller pengarna tillbaka. Men så är det inte om du beställer tv:n via sajten Nordic Electronics. I Plånboken träffar du Alexander Nyman, som beställde och betalade tv i augusti, men fortfarande varken sett röken av sin 46-tummare eller sina pengar. Nordic Electronics hävdar att de inte gjort något fel, och hur detta över huvud taget kan vara möjligt hör du i Plånboken denna vecka. 

Efter sju förslag och åtta bedrövelser ser det nu ut som att regeringen bestämt sig om nya reglerna angående fastighetsskatt och reavinst. Vår privatekonomiske expert Anders Andersson kommer till studion och räknar på hur det påverkar din ekonomi som hus - eller bostadsrättsägare.

Har du någonsin lämnat frisören med en shampoflaska i prisklass med en trerättersmiddag på restaurang? Du är inte ensam! Frågan är om håret verkligen blir så mycket vackrare att det motiverar en prisskillnad på 800 kr/litern (jämfört med ett billighetsschampo med snabbköpets egna märke)? I Plånboken denna vecka är det dags för schampotest!  

…Och så kommer Margareta Brattström till studion och svarar på lyssnarfrågor om familje – och fastigetsjuridik.

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Plånboken
Plånboken
Ons 16 aug kl 10:03(50 min)
Plånboken
Ons 09 aug kl 10:03(50 min)
Plånboken
Ons 02 aug kl 10:03(50 min)
Plånboken
Ons 26 jul kl 10:03(50 min)
Plånboken
Ons 19 jul kl 10:03(50 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".