Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
I projektet ”I telefonen finns hela människan” har Henrik Teleman samlat flyktingars berättelser.
Ett avsnitt från Det nya livet
Del 1: Hennes tårar träffade mitt ansikte
Lör 21 okt kl 08:50
Henrik Teleman och Karsten Thurfjell ger en kort introduktion till serien som inleds med Nisreen Al-Hafars berättelse om den långa flykten från hemstaden Kalamoon i Syrien till Vrigstad i Småland.
Programmet tillhör kategorin: Kultur/Nöje
Alla avsnitt från programmet Det nya livet
Del 5: Här i Sverige vill jag bli polis Lör 18 nov kl 08:50(9:55 min)

I den femte delen berättar 20-åriga studenten Abir om sina ändrade framtidsplaner, och dansaren Ahmad Al-Abtah beskriver hur han träffade sin fru.

Del 4: Ibland dog de av värme inuti rören Lör 11 nov kl 08:50(9:55 min)

I den fjärde delen berättar den iranske ingenjören Ameen Al-Kaabi om sitt arbete på oljefälten utanför Ahvaz och om den närapå fatala båtfärden över Egeiska Havet.

Del 3: Jag vet inte hur en mamma är Lör 04 nov kl 08:50(9:55 min)

I tredje delen berättar en afghansk bondhustru om sin väg från en konfliktdrabbad dalgång till de stilla furorna i Vrigstad, och landsmannen Sajad om de föräldrar han aldrig träffat.

I andra delen berättar studenten Yousif Alokla om vad bilderna på hans flickvän kom att betyda i inbördeskrigets Syrien, och kökschefen F M L om vad som kan hända i ett restaurangkök.

Del 1: Hennes tårar träffade mitt ansikte Lör 21 okt kl 08:50(9:55 min)

Henrik Teleman och Karsten Thurfjell ger en kort introduktion till serien som inleds med Nisreen Al-Hafars berättelse om den långa flykten från hemstaden Kalamoon i Syrien till Vrigstad i Småland.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".