Izabella Tirbal kämpar mot rasism

Publicerat: tisdag 22 april kl 16:32 Kommentera

Izabella är 22 år gammal och sitter i styrelsen för Ungdom Mot Rasism. Hon har varit aktiv medlem sedan 2012 och brinner för att utbilda och sprida kunskap om antirasism. 

Veckans adds

Veckans nya låtar på spellistorna

Publicerat: tisdag 22 april kl 13:34 Kommentera

Idag börjar vi spela följande låtar på Din Gata: Pharrell Williams – Marilyn Monroe, Timbuktu – Den Svenska Skammen och John Legend – All of Me (Tiesto Remix)

Vilken är din favorit? Rösta nedan!

Dagens artist

Muki skriver musik när känslorna tar över

Publicerat: tisdag 22 april kl 09:58 Kommentera

Muslija Beharovic går under artistnamnet Mukii och han har hållit på med hiphop sedan han var 14 år gammal. Idag samarbetar han med gitarristen Saman Ebrahimsson och tillsammans kör de två låtar för alla morgonlyssnare. 

Vill du bli Dagens artist? Anmäl dig här!

DJ-showen fredagar kl 22-00

Suuz spelar all sorts r'n'b

Publicerat: fredag 18 april kl 17:01 Kommentera

Din Gata-rösten är tillbaka bakom spakarna! Hon har valt ut sin favoritmusik och det är såklart r'n'b: mjuk, hård, ny och äldre r'n'b. Klicka på "Läs mer" för att se hela låtlistan.

Läs mer Suuz spelar all sorts r'n'b

Kärt återseende med B Robin

Publicerat: fredag 18 april kl 09:51 Kommentera

Det var ett tag sen B Robin besökte Din Gata och idag förgyller han God Morgonshowen där han berättar att han har jobbat på sin EP "Under my skin" som släpps 8:de maj samt annat roligt han har på gång i bland annat USA. Det bjuds även på livemusik i studion. 

Präst-Anders och kock-Carl berättar allt om påsken

Publicerat: torsdag 17 april kl 17:09 1 kommentar

Anders är präst och kommer från Svenska kyrkan. Vi pratar om påsken, hur och varför vi firar påsk.  Carl Bodin Svensk är kock och är med i dagens program för att prata om vilka rätter man äter under påsken och Hussni utmanar Farah och Carl i en påskquiz.

DAGENS ARTIST

"Vi har jobbat i flera år"

Publicerat: torsdag 17 april kl 09:29 1 kommentar

Talento Jimenez från Göteborg har ett fullspäckat år på gång! Han kommer spela in en musikvideo i Spanien, släppa 2 singlar och därefter släppa sitt EP "Tålamod" i början av 2015. Idag är han på plats för att köra live tillsammans med P.E och J.Inky. 

Vill du bli Dagens artist? Anmäl dig här!

Stjärn-DJ:n Adrian Lux spelar för malmöpubliken på P3 Session

Publicerat: onsdag 16 april kl 16:28 Kommentera

En av de största svenska houseskaparna i USA spelar på P3 Session ikväll, nämligen Adrian Lux. Jepp, du läste rätt! Han berättar hur intresset för musik startade samt hur det känns att bo i Los Angeles. Så om du vill se honom LIVE ikväll, maila vår musikredaktör Mari.

Gabriel Alares bjuder på exklusiv musik

Publicerat: tisdag 15 april kl 15:49 Kommentera

Gabriel Alares har lämnat Idol bakom sig och är redo att ge allt! Eftermiddagshowen får ett smakprov när han premiärspelar en av sina nya låtar bara för Din Gatas lyssnare. 

Senegalesiska Carlou D trollbinder med sin musik

Publicerat: tisdag 15 april kl 15:30 Kommentera

Carlou D blandar den senegalesiska gitarrtraditionen med blues, ballader, mbalax och hiphop. Han leder ett 7-manna band och har fyra album i ryggen. I studion kör han en av sina låtar, Wakh, som betyder "att prata". 

Veckans adds

Veckans nya låtar på spellistorna

Publicerat: måndag 14 april kl 15:00 Kommentera

Idag börjar vi spela följande låtar på Din Gata: Lily Allen – Air Balloon, Ty Dolla $ign & B.o.B. – Paranoid, Alicia Keys & Kendrick Lamar – It’s On Again, Z.Wood – Undo och O-Hund & Tredje Ögat & Antonio D – Flyger Iväg.

 

Vilken är din favorit? Rösta nedan!

Din Gata fick käk av Mike, världsmästare i pizzabakning

Publicerat: måndag 14 april kl 10:55 Kommentera

Mike Arvblom är nummer ett när det kommer till pizzabakning. Nu ska han dessutom vara jury i Pizza-SM 2014. Men hur bra är han egentligen? Juan och Suzan fick smaka och avgöra.

DJ-showen fredagar kl 22-00

Deejay Easyboy spelar grym dancehall & reggae

Publicerat: fredag 11 april kl 16:50 1 kommentar

Ikväll blir det två timmar sköna vibes! Dansa loss till nya dancehall-hits och gunga till sköna reggae-låtar. Deejay Easyboy bjuder på både och. Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta låtlistan.

Läs mer Deejay Easyboy spelar grym dancehall & reggae

RIP Facebook-chatten, 50 Cent & läkaren utan legitimation

Publicerat: fredag 11 april kl 16:30 Kommentera

Det är äntligen fredag! På plats finns Sadik, Therese, Ina och Michelle. De tar sig an veckans snackisar och pratar bland annat om 50 Cent som hamnat i knipa. Och visste du att Facebook-chatten i mobilen kommer att försvinna? Dessutom, en läkare i Landskrona fick jobba under fyra år utan legitimation. Say what? Häng med!

  Vill du vara med i Fredagspanelen? Vill du vara med i Fredagspanelen?

DAGENS ARTIST KL 07-09

"Jag ska till toppen, jag ska bli världskänd"

Publicerat: fredag 11 april kl 09:45 1 kommentar

Paap från Hässelby Stockholm har hållit på med musik fram och tillbaks sen han var 12, men de senaste 5 åren har han satsat ordentligt och nu är målet att bli en stor artist internationellt och öppna upp vägen för andra rappar från Hässelby. På God morgonshowen kör han två låtar live från sitt mixtape "Riksgatan" som släpps idag. 

Vill du bli Dagens artist? Anmäl dig här!