METROPOL MED SANNA BRÅDING

Farzad peppar inför skateboardmaraton

Torsdag 24 april 2014 kl 14:00

Idag rullar Farzad till Rålambshovsparken för att ta ett snack med Mark Pulman som arrangerar världens första skateboardmaraton. Förhoppningsvis får vi också se (höra) om Farzads gamla skejtskills sitter i. Sanna hänger i studion och tar upp snackisar om Big Brother, fotbollsspöken och poliser på rullskridskor.  Tune in!

METROPOL MED GURGIN, LISA OCH BENTAN

"Vi pratar utifrån egen erfarenhet" - Christian Dahlström om Psykpodden

Torsdag 24 april 2014 kl 11:29

Rebecca Anserud och Christian Dahlström driver tillsammans Psykpodden, en podcast där de talar om psykisk ohälsa utifrån sina egna erfarenheter. Hör Christian berätta om varför de valde att starta en podcast om just det ämnet. 

METROPOL MED GURGIN, LISA OCH BENTAN

Maria Hazell spelar live

Torsdag 24 april 2014 kl 09:45

Maria Hazell gör musik till houseartster som Nause. Men när hon inte gör det skriver hon låtar till sig själv och bygger en egen artistkarriär. Imorse gästade hon Gurgin, Lisa och Bentan och spelade sin nya singel Say it like you mean it. Lyssna!

METROPOL MED AMIE

Det här får du inte missa på Kulturnatt Stockholm

Torsdag 24 april 2014 kl 09:03

På lördag går Kulturnatt Stockholm av stapeln. Och precis som namnet säger så är det en natt där Stockholms kulturliv uppmärksammas. Det blir allt från zombieöverlevnad till danskaraoke. Projektledaren Sara Thorstensson vet vad du inte får missa i helgen. 

METROPOL MED GURGIN, LISA OCH BENTAN

Ala Abasi tipsar om bästa maten för singlar

Onsdag 23 april 2014 kl 11:01

Är du singel och undrar vilken mat som passar din livsstil? Mästerkocken Ala Abasi har svaret: knäckemacka med köttfärssås. 

METROPOL MED SANNA BRÅDING

Adrian Lux inspireras av film

Onsdag 23 april 2014 kl 09:10

När Adrian Lux gör musik sätter han på en film men stänger av ljudet för att själv tonsätta scenerna. Igår berättade han om sitt musikskapande hos Sanna. Lyssna! 

METROPOL MED GURGIN, LISA OCH BENTAN

PK-tisdag med shawarma

Tisdag 22 april 2014 kl 14:28

Gurgin, Lisa och Bentan är trötta på att ärtsoppa och pannkaka alltid får ta plats på torsdagar. Istället lanserade de imorse en ny matdag, nämligen shawarma-tisdag. Som pricken över i:t (eller som vitlökssåsen på kebaben) levererade Gurgin också en grym shawarmalåt som fick Lisa att flippa ur.

METROPOL MED GURGIN, LISA OCH BENTAN

Noursin, Mikael och Isabell berättar om bistånd

Tisdag 22 april 2014 kl 13:00

Noursin Oussi Malki, Mikael Botnen Diamant och Isabell Stenson från Sida Alumni arbetar med att informera om bistånd i skolor. Imorse gästade de Bentan, Gurgin och Lisa. Det blev ett samtal om världsutveckling, Södertälje och att kasta Gurgin från en luftballong. Lyssna!

METROPOL MED AMIE

Amie plus påsk = sant

Lördag 19 april 2014 kl 11:00

Det är påskafton och det är Amie fyra timmar live i radio. Hurra! Så välkommen in i Amies magiska värld för vibbiga gäster och fet musik. Glad påsk! 

METROPOL MED SANNA OCH LISA

Alaska och Stockholm Roller Derby

Fredag 18 april 2014 kl 11:00

Det är superlångfredag aka långperjantai. Idag sänder nämligen Lisa och Sanna tillsammans. Dagens första gäster är Swede Hurt och Panika De Hex från Stockholm Roller Derby som imorgon möter det amerikanska laget Rocky Mountain Rollergirls. Hårt. Vi får också besök av Zacke som ska snacka om sin nya grupp Alaska som han startat med Johan från Movits. Lyssna! 

 

Ps. Under långfredagen och på annandag påsk ser vår tablå lite annorlunda ut. Kolla här