Med Martin Wicklin och Tove Palén

Utforska förnuftets utmarker

Publicerat: tisdag 1 juli kl 11:36

Följ med oss ut i öknen, upp bland molnen och in bakom stängda dörrar. Programmet Genier och foliehattar berättar om några av världens mest populära konspirationsteorier. I programmet möter vi människor som tror och inte tror.

Tack för hjälpen!

Publicerat: onsdag 7 maj kl 14:13

Den här sidan behöver göras om. Som du kanske märkt har nästan alla andra sidor på sverigesradio.se fått ny, följsam design som funkar lika bra i dator som på mobil eller surfplatta. Vi bad om er hjälp, och många har svarat på vår enkät. Vi är hemskt tacksamma för bra synpunkter! Nu sätter vi igång!

SR i följsam design

Lyssna i nya sverigesradio.se

Uppdaterat: måndag 4 november 2013 kl 09:00 (publicerades tisdag 9 oktober 2012 kl 08:57) 10 kommentarer

Som ni märkt bygger vi just nu om sverigesradio.se till följsam design, och detta påverkar lyssning och nedladdning på olika sätt. På vår Utvecklingsblogg  kan du till exempel läsa mer om den nya följsamma spelaren  och om hur den fungerar  för exempelvis ljudkvaliteten för direktsändningar. Den här sidan har inte riktigt hängt med när det gäller information om övergången till följsam design, men på utvecklingsbloggen står det mesta, och där har du också möjlighet att kontakta våra utvecklare.

Lyssnarvänligare namn

Bättre metadata i delar av poddutbudet

Publicerat: tisdag 29 maj 2012 kl 14:06 Kommentarer

Den vanligaste synpunkten på vårt poddutbud handlar om titlarna på våra poddfiler. Vi har lovat bättring , och nu kommer den. I alla fall delvis. Nu har vi nämligen förbättrat metadatan i några av våra poddflöden, och därför kan de även få bättre titlar.

Läs mer Bättre metadata i delar av poddutbudet

Kommunikationens gränser

Därför får du inga svar i Itunes

Publicerat: tisdag 10 april 2012 kl 10:58 2 kommentarer

Ibland händer det att ni poddlyssnare ställer frågor eller kommer med synpunkter på vår poddservice eller på våra program i recensionsfältet i Itunes. Där kommer vi tyvärr inte att svara på frågorna. Jag ska förklara varför!

Läs mer Därför får du inga svar i Itunes

Var är du när du lyssnar?

Publicerat: torsdag 8 mars 2012 kl 13:37 4 kommentarer

Bärbara köksradioapparater och bergsprängare i all ära, men är det inte med poddradion som radio blivit riktigt, riktigt bärbart? Flyttbart i tid och rum. Eller lyssnar du precis på samma ställe som alltid?

Nu vill vi veta hur just du gör!