Din Gata 100,6

Alla talar skånska

DJ-showen fredagar kl 22-00

Suuz spelar all sorts r'n'b

Publicerat: fredag 18 april kl 17:01 Kommentera

Din Gata-rösten är tillbaka bakom spakarna! Hon har valt ut sin favoritmusik och det är såklart r'n'b: mjuk, hård, ny och äldre r'n'b. Klicka på "Läs mer" för att se hela låtlistan.

Läs mer Suuz spelar all sorts r'n'b

Kärt återseende med B Robin

Publicerat: fredag 18 april kl 09:51 Kommentera

Det var ett tag sen B Robin besökte Din Gata och idag förgyller han God Morgonshowen där han berättar att han har jobbat på sin EP "Under my skin" som släpps 8:de maj samt annat roligt han har på gång i bland annat USA. Det bjuds även på livemusik i studion. 

Präst-Anders och kock-Carl berättar allt om påsken

Publicerat: torsdag 17 april kl 17:09 1 kommentar

Anders är präst och kommer från Svenska kyrkan. Vi pratar om påsken, hur och varför vi firar påsk.  Carl Bodin Svensk är kock och är med i dagens program för att prata om vilka rätter man äter under påsken och Hussni utmanar Farah och Carl i en påskquiz.

DAGENS ARTIST

"Vi har jobbat i flera år"

Publicerat: torsdag 17 april kl 09:29 1 kommentar

Talento Jimenez från Göteborg har ett fullspäckat år på gång! Han kommer spela in en musikvideo i Spanien, släppa 2 singlar och därefter släppa sitt EP "Tålamod" i början av 2015. Idag är han på plats för att köra live tillsammans med P.E och J.Inky. 

Vill du bli Dagens artist? Anmäl dig här!

Stjärn-DJ:n Adrian Lux spelar för malmöpubliken på P3 Session

Publicerat: onsdag 16 april kl 16:28 Kommentera

En av de största svenska houseskaparna i USA spelar på P3 Session ikväll, nämligen Adrian Lux. Jepp, du läste rätt! Han berättar hur intresset för musik startade samt hur det känns att bo i Los Angeles. Så om du vill se honom LIVE ikväll, maila vår musikredaktör Mari.

Gabriel Alares bjuder på exklusiv musik

Publicerat: tisdag 15 april kl 15:49 Kommentera

Gabriel Alares har lämnat Idol bakom sig och är redo att ge allt! Eftermiddagshowen får ett smakprov när han premiärspelar en av sina nya låtar bara för Din Gatas lyssnare. 

Senegalesiska Carlou D trollbinder med sin musik

Publicerat: tisdag 15 april kl 15:30 Kommentera

Carlou D blandar den senegalesiska gitarrtraditionen med blues, ballader, mbalax och hiphop. Han leder ett 7-manna band och har fyra album i ryggen. I studion kör han en av sina låtar, Wakh, som betyder "att prata". 

Veckans adds

Veckans nya låtar på spellistorna

Publicerat: måndag 14 april kl 15:00 Kommentera

Idag börjar vi spela följande låtar på Din Gata: Lily Allen – Air Balloon, Ty Dolla $ign & B.o.B. – Paranoid, Alicia Keys & Kendrick Lamar – It’s On Again, Z.Wood – Undo och O-Hund & Tredje Ögat & Antonio D – Flyger Iväg.

 

Vilken är din favorit? Rösta nedan!

Din Gata fick käk av Mike, världsmästare i pizzabakning

Publicerat: måndag 14 april kl 10:55 Kommentera

Mike Arvblom är nummer ett när det kommer till pizzabakning. Nu ska han dessutom vara jury i Pizza-SM 2014. Men hur bra är han egentligen? Juan och Suzan fick smaka och avgöra.

DJ-showen fredagar kl 22-00

Deejay Easyboy spelar grym dancehall & reggae

Publicerat: fredag 11 april kl 16:50 Kommentera

Ikväll blir det två timmar sköna vibes! Dansa loss till nya dancehall-hits och gunga till sköna reggae-låtar. Deejay Easyboy bjuder på både och. Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta låtlistan.

Läs mer Deejay Easyboy spelar grym dancehall & reggae

RIP Facebook-chatten, 50-cent & läkaren utan legitimation

Publicerat: fredag 11 april kl 16:30 Kommentera

Det är äntligen fredag! På plats finns Sadik, Therese, Ina och Michelle. De tar sig an veckans snackisar och pratar bland annat om 50-cent som hamnat i knipa. Och visste du att Facebook-chatten i mobilen kommer att försvinna? Dessutom, en läkare i Landskrona fick jobba under fyra år utan legitimation. Say what? Häng med!

  Vill du vara med i Fredagspanelen? Vill du vara med i Fredagspanelen?

DAGENS ARTIST KL 07-09

"Jag ska till toppen, jag ska bli världskänd"

Publicerat: fredag 11 april kl 09:45 1 kommentar

Paap från Hässelby Stockholm har hållit på med musik fram och tillbaks sen han var 12, men de senaste 5 åren har han satsat ordentligt och nu är målet att bli en stor artist internationellt och öppna upp vägen för andra rappar från Hässelby. På God morgonshowen kör han två låtar live från sitt mixtape "Riksgatan" som släpps idag. 

Vill du bli Dagens artist? Anmäl dig här!

Farahs Vlogg

Farah Calling - "Sveriges Radio"

Publicerat: torsdag 10 april kl 15:00 Kommentera

Jag undrar om Sveriges Radio hade velat anställa mig om dom inte visste att jag redan jobbade på Sveriges Radio. En kille jag ringde upp kunde bekräfta att jag nu hade bränt mina broar. 

Dagens artist

Johan Tejning gör musik på sitt eget sätt

Publicerat: torsdag 10 april kl 09:25 1 kommentar

Har du någonsin stött på en kille på gatan som går runt och sjunger för sig själv? Det är förmodligen Johan Tejning från Dalby som precis kommit på en ny melodi. Han brinner för pop och r'n'b och skriver samt producerar sitt eget material. 

Vill du bli Dagens artist? Anmäl dig här!

Språkforskare: "Tvåspråkiga människor är smartare"

Publicerat: onsdag 9 april kl 16:40 Kommentera

Marianne är professor i psykolingvistik och vetenskaplig chef för humanistlabbet på Lunds Universitet. Alltså har hon stenkoll på språk! Visste du att språk är så mycket mer än orden som kommer ur våra munnar?