Din Gata 100,6

Alla talar skånska

Just nu i Din Gata 100,6

LIVE just nu på Din Gata: Eftermiddagsshowen med Farah & Hussni

Det är dags för Eftermiddagsshowen! Du når oss via mail: dingata@sverigesradio.se eller sms till 72250. Du skriver dingata som ett ord först och sen ditt mess.

Vilket är det jobbigaste samtalet du har haft?

"Alla badhus har ett bäst före-datum"

Publicerat: tisdag 18 februari kl 17:12

Tim är chef för Aq-va-kul och är på plats för att svara på lyssnarnas frågor, berätta om det nya badhuset och bemöta kritiken som florerat. Är det säkert att befinna sig på Aq-va-kul? Och vad händer om någon missköter sig?

Hussnis hörna - del 2

Publicerat: tisdag 18 februari kl 15:00

Idag är det Champions League och jag pratar om vad som kommer hända inför dagens matcher. Dessutom är jag nervös över Barcelonas match... Och vad hände egentligen med Flappy birds? Jag berättar hemligheten som alla bör veta.

Lyssnarbrev: Är min man en mama's boy?

Publicerat: tisdag 18 februari kl 09:18 1 kommentar

Juan och Suzan har fått in ett lyssnarbrev från Ariana. Hon är nygift och lycklig, men hennes man har svårt att kapa navelsträngen till mamman. Han skickar kärleksfulla sms:s och ringer mamman först om något händer. Har Ariana rätt att vara svartsjuk? De väntar dessutom barn, hur kommer det bli då? 

Läs mer Lyssnarbrev: Är min man en mama's boy?

Veckans adds

Veckans nya låtar på spellistorna

Publicerat: måndag 17 februari kl 15:00

Idag börjar vi spela följande låtar på Din Gata: Mash Up International & Herbert Munkhammar & Rikard Skizz Bizzi - Ut & InAdam Kanyama - Mikrofonassasino och David Guetta & Skylar Grey – Shot Me Down.

V
ilken är din favorit? Rösta nedan!

 

Dagens artist

Från körsång till hiphop

Publicerat: måndag 17 februari kl 09:32 4 kommentarer

Luis-Angel är killen på 19 år från Trollhättan som numera är Malmöbo. Han startade sin musikaliska karriär som kör- och trumpojke innan han gick över till hiphop för två år sedan. Han beskriver sina texter som komplexa rimschema och metaforer. I studion körde han två låtar. 

Vill du bli Dagens artist? Anmäl dig här!

DJ-showen fredagar kl 22-00

Deejay Easyboy spelar riktigt fet reggae/dancehall

Publicerat: fredag 14 februari kl 17:15

Det var ett tag sen men nu är Deejay Easyboy tillbaka på Din Gata. Ikväll bjuder han på massa fet dancehall & reggae. Det blir bl.a hans favoritrytmer från 2013 men också en hel halvtimme med musik från Gambia, där han precis varit. Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta låtlistan. 

Läs mer Deejay Easyboy spelar riktigt fet reggae/dancehall

Dejtingspecial

BLINDDATE: De sa JA till varandra!

Publicerat: fredag 14 februari kl 16:57

Par nummer två klickade direkt, skulle man kunna säga. Ali hade köpt parfym för första gången enbart för Ninas skull. Den doftade skog, vilket passa Nina eftersom hon älskar att springa i skogen. Vad mer har de gemensamt då? Tro oss, du vill lyssna på detta. Match made in heaven!

Dejtingspecial

BLINDDATE: Hon sa JA och han sa NEJ

Publicerat: fredag 14 februari kl 16:19 1 kommentar

En tjej och en kille sitter på varsin sida, ser inte varandra. Programledarna ställer frågor för att se hur bra de passar ihop och i slutet på programmet får de samtidigt svara JA eller NEJ om de vill ses. Första paret ut var Stina och Mustafa. Tyvärr gick det inte så bra. Lyssna på varför.

Farahs Vlogg

Farah Calling - "Hamza Ftouni"

Publicerat: fredag 14 februari kl 15:00

Alla hjärtansdag idag och jag vet att Hamza inte har någon speciell i tankarna. Så jag ringer upp honom och ger honom ett förslag han kommer ha svårt att tacka nej till. Sen går snacket över och blir lite mer snuskigt.

Dagens artist

Rapkollektivet som siktar in sig på en bred publik

Publicerat: fredag 14 februari kl 09:52

TungGung består av Ari, Jojje & Kaz. De har gjort musik tillsammans i snart sex år och under årens gång har det hänt en hel del. Bland annat har de släppt sex mixtapes och ett flertal videos. I studion körde de två låtar. 

Vill du bli Dagens artist? Anmäl dig här!