Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
ONSDAG 10 FEBRUARI KL 18.00
De fyra årstiderna

Konsertmästare Malin Broman bjuder tillsammans med en ensemble ur Sveriges Radios Symfoniorkester på Vivaldis "De fyra Årstiderna". Dessutom framför Malin Broman, tillsammans med kontrabasist Rick Stotijn, den argentinske tangokungen Astor Piazzollas högst personliga tolkning av "Årstiderna", denna barockmusikaliska ikon.

KÖP BILJETT (115-415 KR)

 • Truls Mørk. Foto: Stéphane de Bourgies. TOR 11 FEB KL 18.00 & FRE 12 FEB KL 19.30
  Truls Mørk spelar Dutilleux

  Norske stjärncellisten Truls Mørk tolkar Dutilleux, vars cellokonsert sägs vara en av de svåraste som finns. Kaija Saariahos "Ciel d’hiver" får svensk premiär och konserten avslutas med Sibelius "Symfoni nr 1". Med Sveriges Radios Symfoniorkester under ledning av Jukka-Pekka Saraste.

  KÖP BILJETT (115-415 KR)

 • Jonathan Biss. Foto: Benjamin Ealovega. ONS 17 FEB KL 18.00 & 18 FEB KL 18.00
  Broman, Biss och vänner

  Möt pianisten Jonathan Biss, ledande specialist på Robert Schumann. Tillsammans med Malin Broman, Torleif Thedéen och Simon Crawford-Phillips - i en konsert helt ägnad åt Schumann. Bland annat Schumanns inte så ofta hörda pianokvartett.

  KÖP BILJETT (90-360 KR)

 • Chamber Unplugged FREDAG 12 FEBRUARI KL 12.00
  Chamber Unplugged

  Ensembler ur Radiokören ger musik av bland annat Mendelssohn och Britten. Konserten ges i Studio 2 i Radiohuset.

  KÖP BILJETT (100 KR)

 • Öppet Hus. Collage: Ulrica Stjernqvist/Sveriges Radio. LÖRDAG 13 FEBRUARI KL 11.00
  Öppet Hus

  Välkommen till Öppet Hus i Berwaldhallen! Prova på instrument, sång, vara med på en repetition och prova på hur det är att vara maestro! Kl 15.00 blir det konsert med Sveriges Radios Symfoniorkester och Kulturskolan Stockholm. Presentatör för dagen är Boel Adler. Fri entré

  Öppet Hus Program

 • Gunilla Backman och Sharon Dyall. Collage: ROI. TOR 25 FEB KL 18.00 & FRE 26 FEB KL 19.30
  Svenska Stjärnor: Hyllning till Streisand

  Gunilla Backman tolkar världsartisten Barbra Streisand. Gästartist är Sharon Dyall. Det blir bland annat "The way we were", "Memory" och "No more tears: Enough is enough". Med Sveriges Radios Symfoniorkester under ledning av Anders Berglund.

  KÖP BILJETT (150-495 KR)

 • Knyttet. Illustration: Moomin Characters. 6 MARS KL 13.00 & 15.00
  Vem ska trösta knyttet?

  En föreställning om Knyttets resa från liten, ensam och rädd till modig, stark och glad. Med Teater i Haga, Lisa Östborn, Theresia Billberg och Maria Misgeld. Föreställningen är fylld av sång och musik!

  KÖP BILJETT (90 KR BARN & 140 KR VUXNA)

 • Dagens Program. Foto: Ulrica Stjernqvist/Sveriges Radio.
  Dagens Program

  I Dagens Program kan du läsa om kvällens konsert. Dagens Program finns tillgängligt till varje konsert, kostar 20 kr och går att köpa i dels Berwaldhallens biljettkassa, dels i foajén. Dagens Program finns även att ladda ner som pdf.
  Dagens Program

 • Daniel Harding. Foto: Magnus Laupa. Facebook, Twitter och Instagram
  Vi finns på sociala medier

  Följ oss, dela från oss, dela med oss, kommentera oss och gilla oss på sociala medier. Vi finns på FacebookTwitter och Instagram - Berwaldhallen var namnet!

 • Helena Wessman. Foto: Bo Söderström.

  Konserthuschef Helena Wessman fattar varje vecka pennan för att skriva sin blogg. Helena Wessman bloggar om verksamheten och ensemblerna och reflekterar över musikens betydelse för individ och samhälle.

Sveriges Radios Webbspelare

Du kan starta och stoppa webbspelaren med alt + 8

Ljudkvalitet:
--:--
Hjälp om webbspelaren