ishockey

Viktor Stålberg klar för Frölunda

Publicerat torsdag 11 oktober 2012 kl 11:26
2012 Viktor Stålberg, Chicago. Foto: Scanpix
Foto: Scanpix

Viktor Stålberg blir den tredje lockoutade NHL-spelaren i elitserien. Chicago-forwarden har skrivit på ett enmånaderskontrakt med Frölunda.

Frölunda har drabbats hårt av skador, och har så väl Magnus Kahnberg com  Dick Axelsson och Mathis Olimb fråbvarolistan.

Därför har man nu valt att att in ytterligare en NHL-spelare på korttidskontrakt. Viktor Stålberg, som spelat i Frölunda som junior men aldrig på seniornivå, har skrivit på för en månad med Göteborgsklubben och kan debutera i lördagens match mot Modo.

Sedan tidigare har Frölunda kontrakterat Colorados Matt Duchene på två månader, men han väntar fortfarande på att alla papper ska bli klara.

"Med tanke på den osäkra skadesituation vi har just nu i truppen ... har vi just nu inget alternativ, vi måste komplettera truppen med ytterligare en spelare", äsger Frölundas tränare Kent Johansson till klubbens hemsida.

Den tredje lockoutade NHL-spelaren i elitserien är Modos Alexander Steen.

Emma Lukins
emma.lukins@sverigesradio.se

Skriv ut

Dela

  Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Läs mer på sverigesradio/support

  Sveriges Radios Webbspelare

  Du kan starta och stoppa webbspelaren med alt + 8

  Ljudkvalitet:
  --:--
  --:--