Metropol med Sanna Bråding

vardagar 14-17

Eftermiddagarna med Sanna Bråding handlar om allt som rör dig som är ung i Stockholm. Det snackas om aktuella samhällsfrågor, de senaste nöjesnyheterna och det senaste skvallret och såklart också om sex och relationer! Aktuella gäster besöker studion och Rasmus rapporterar ute i Stockholm och har koll på vad som händer just nu!

 
METROPOL MED SANNA BRÅDING

Adrian Lux inspireras av film

Onsdag 23 april 2014 kl 09:10

När Adrian Lux gör musik sätter han på en film men stänger av ljudet för att själv tonsätta scenerna. Igår berättade han om sitt musikskapande hos Sanna. Lyssna! 

METROPOL MED SANNA OCH LISA

Alaska och Stockholm Roller Derby

Fredag 18 april 2014 kl 11:00

Det är superlångfredag aka långperjantai. Idag sänder nämligen Lisa och Sanna tillsammans. Dagens första gäster är Swede Hurt och Panika De Hex från Stockholm Roller Derby som imorgon möter det amerikanska laget Rocky Mountain Rollergirls. Hårt. Vi får också besök av Zacke som ska snacka om sin nya grupp Alaska som han startat med Johan från Movits. Lyssna! 

 

Ps. Under långfredagen och på annandag påsk ser vår tablå lite annorlunda ut. Kolla här

METROPOL MED SANNA BRÅDING

Det är Farzad som fucking kastar

Torsdag 17 april 2014 kl 14:00

Idag drar Farzad till Järva för att testa discgolf. Till sin hjälp får han Tommy Bessner, ordförande i Järva discgolfklubb och William Gummesson som är svensk regerande mästare i discgolf. Sanna hänger i studion och ringer upp Cleo för att höra hennes tankar om Kärleksattacken som fyller sju år. Tune in! 

METROPOL MED SANNA BRÅDING

”Alla har breakat i Kärleksattacken” – Sebbe Staxx

Tisdag 15 april 2014 kl 14:48

Vi fortsätter peppa inför Kärleksattackens sju-årsfest. Idag tog Sanna ett snack med Sebbe Staxx om En Kärleksattack på svensk hiphops betydelse för Kartellen. Sebbe Staxx berättade även om sitt bästa minne från programmet: när Torsten Flinck somnade mitt under intervjun med Ametist. Lyssna!

METROPOL MED SANNA BRÅDING

Darin och Sebbe Staxx

Tisdag 15 april 2014 kl 14:00

Igår släppte Darin sin nya singel Mamma Mia. Dessutom är det tio år sen han var med i Idol. Singel och O.G i gejmet alltså. Hur känns det här för Darin (OBS superfråga)? Det tar vi reda på idag när han gästar Sanna. Vi ringer också upp Sebbe Staxx för att höra om hans bästa minne från Kärleksattacken. Lyssna noga! 

METROPOL MED SANNA BRÅDING

”Det är inga katter eller små roliga barn längre” – Vigor Sörman om youtube

Tisdag 15 april 2014 kl 10:40

Vigor Sörman tror på youtubes utveckling och har skapat Guldtuben, en gala för att uppmärksamma bra youtubefilmer. William Jonsson och Leo Danielsson från Random Making Movies är några av de nominerade. Lyssna på när Vigor, William och Leo gästar Sanna och snackar youtubes framtid och om att gömma sig i en hög med toalettrullar

METROPOL MED SANNA BRÅDING

”Det var en svår tid för svensk hiphop när Ametist startade programmet” – Salla

Måndag 14 april 2014 kl 14:41

En kärleksattack på svensk hiphop fyller sju år. Det här firar Ametist och Metropol med en fet fest på lördag. Men redan idag ringde Sanna upp Salla från Redline Records för att höra om hans minnen från åren som gått. 

Och du! Missa inte hiphopfestivalen

METROPOL MED SANNA BRÅDING

Guldtuben och Salla

Måndag 14 april 2014 kl 14:00

Guldtuben är namnet på en gala som uppmärksammar årets bästa youtubefilmer. Festligheten går av stapeln imorgon och i eftermiddag gästas vi av grundaren Vigor Sörman samt William Jonsson och Leo Danielsson som ligger bakom den nominerade youtubekanalen Random Making MoviesVi peppar också inför Kärleksattackens hiphopfestival på lördag. Sanna och Farzad ringer upp Salla från Redline Records för att kolla hur han tycker att En kärleksattack på svensk hiphop har påverkat den svenska hiphopscenen. Tune in! 

PS. Under hela vecka tävlar vi ut platser på gästlistan till hiphopfestivalen. Så se till att lyssna. 

METROPOL MED SANNA BRÅDING

Farzad VS Joel

Torsdag 10 april 2014 kl 15:35

Lyssna på när Farzad battlar mot rapparen Joel i Skärholmen. Domaren Sanna Bråding är hård men rättvis. 

METROPOL MED SANNA BRÅDING

Farzad lär sig battla

Torsdag 10 april 2014 kl 14:00

I helgen anordnas det battle på Ungdomens Hus i SkärholmenDet ska battlas i både rap och dans. Farzad drar dit redan i eftermiddag för att snacka med fritidsledaren Ernesto och förhoppningsvis lära sig rapbattla av några battleproffs. Sanna är kvar i studion och får besök av Marie Söderqvist från Livsmedelsföretagen som kommer hit för att prata om motionerandet i Sverige. Tune in!