P4 Extra 14 november

Norska SAS-piloter får flyga med 0,2 promille i blodet. Gamla regler norska regler hänger kvar. Vi tar reda på vilken koll man har på piloter.

Det är inget brott att smygfilma sina grannar, även om de är nakna, så länge de inte upptäcker att de blir filmade. 20 personer i Malmö har filmats av en granne, men åklagaren lägger ner åtalet eftersom det finns en lucka i lagen (13.45).

Idag tar Hovrätten för Västra Sverige upp ett överklagat fall i Kungsbacka där en anställd dömts villkorligt för mutbrott. Det är ett av tre misstänkta mutbrott. Hur Bilprovningen ska kunna förhindra att de anställda mutas berättar Christina Almgren informationschef på Bilprovningen (13.20).

Statlig myndighet rekommenderar inte mögelhundar för att utreda fukt- och mögelskador. Men hur vet man som konsument veta vilka företag som är seriösa och vilka metoder som fungerar när man misstänker att man har mögelskador? (13.30).

Orup släpper nytt album. I P4 Extra spelar han live (14.00).

Tegomass, hett band som får tonåringar att skrika i falsett i Japan. De säljer miljoner skivor och nu försöker de slå även i Sverige. Vi har träffat sångduon (14.20).

Alla borde vara mer i rymden tycker Waldemar Ingdahl vid tankesmedjan Eudoxa. Han tycker att rymdutvecklingen går för långsamt (14.30).

Shortbus, omdiskuterad film med sexscener och deppiga New Yorkbor. Regissören John Cameron Mitchell kommer hit(14.50).