Redaktion

Redaktionen bakom Medierna består i huvudsak av Therese Rosenvinge, Johan Cedersjö, Jonna Westin och Erik Petersson. Programmet produceras av produktionsbolaget Tredje Statsmakten Media AB - www.tredjestatsmakten.se.

Programmets redaktion nås på medierna@sverigesradio.se. Medarbetare nås genom förnamn@tredjestatsmakten.se.

Läs mer om hur du tipsar oss!

Johan Cedersjö, programledare, har jobbat med nyheter och samhällsjournalistik på bland annat Ekot, Studio Ett och P1-morgon.

Therese Rosenvinge, producent, har under många år jobbat som frilansreporter åt Medierna. Därutöver har hon gjort P3 Dokumentär och jobbat för bla UR:s Skolministeriet, Barnaministeriet dokumentär och olika P4-kanaler. Hon har tidigare även jobbat på TT och som redaktör för tidskriften Ottar.

Jonna Westin, reporter, är utbildad vid JMK i Stockholm och har utöver Medierna även jobbat som reporter på Vetenskapsradion, P4 Västernorrland samt på Tidningen Ångermanland.

Erik Petersson, reporter, har utöver Medierna även jobbat som reporter och producent på Ekot och P1 morgon. Dessförinnan har han jobbat med lokaljournalistik på bland annat P4 Gotland och Direktpress i Stockholm. 

Lars Truedson, projektledare, har de senaste åren utöver Medierna jobbat med Kaliber och P3 Dokumentär samt producerat serien Riksdagen i P1 åt Sveriges Radio. Lars har tidigare under 20 år arbetat som reporter med fokus på internationella människorättsfrågor och nya medier. Han är föreståndare för Institutet för mediestudier.

Studiotekniker: Fredrik Nilsson och Gustav Sondén