"I finkostym till Skåne"

Vi reser ner till Trelleborg i morgon med flyg. Skönt att slippa lång bussresa, då brukar man dessutom alltid åka dagen innan vilket få spelare brukar uppskatta.

Den här säsongen har dock en riktigt skön nyhet dykt upp i BP:s spelarbuss: En router som gör att man kan sitta och surfa trådlöst på medhavd laptop. Enda minuset med detta är väl den ökade risken för fusk på Martin Ekströms fotbollsquiz.

Annars har vi nu på allvar kommit upp i fotbollssveriges finrum då vi i veckan fått våra matchkostymer. Tidigare i år har vi dykt upp till match i träningsoveraller och löparskor.

Likt andra allsvenska lag har vi nu fått en svid för det viktiga ändamålet att se bra ut på promenaden mellan parkeringen och ingången till omklädningsrummet.

Innan premiärmatchen när jag och Olof anlände till Råsunda möttes vi av matchvärdar som hånfullt undrade om vi inte hade råd med lika fina kläder som Djurgården. Tack för den tändvätskan!
Återstår att se om Classe och Roger tar till det klassiska tränargreppet och lurar media att 2000-kronorskostymen skulle vara en Armani...

(5 maj)
Richard Henriksson
fotboll@sr.se