Tisdag den 29 maj

Flygstrejken är avblåst och räcker inte det för att få morgonen att lyfta, så kanske meteorologens löfte om solsken hela veckan gör tricket. Sol som lovar gott om man drömmer om axeslbara sommarklänningar...vilket man lätt gör vid en närkonfrontation med sommarens festmode.

Gudrun Norman och Eva Hallman, vårens modeorakel, sa tack och hej för säsongen genom att fresta oss med festklänningar - kanske något för dig med inbjudan till bröllop eller examensfest.

När Bo Johansson från Kallax berättade om sin kärlek till sjön och båtlivet handlade det mer om djup än yta. Hans ord kunde få även en sann landkrabba att längta till saltstänkta vågor...

intygar Lena

PS vi har ett gäng i Arvidsjaur och ett gäng i Boden som bestämt sig för att vara radioaktiva på fredag - och parallellt med motionsloppet i Luleå promenera på hemmaplan i sina respektive kommunder. Anmäl dig du också, så är även ni med i utlottningen av priser från vår väldigt blandade pott. 0920/22 16 18 eller morgon.norrbotten@sr.se. Tala om hur många ni är som promenerar/joggar tillsammans på fredagmorgon - så tar vi er på ordet! Det är tillit som gäller.