Fotbollshuliganer, polskt val och Victoriabröllop

Måndag 22 oktober

I helgen samlades fotbollshuliganer från klubbar på olika håll i Sverige för att göra upp. I skånska Åstorp greps 88 personer. Varför sker detta och vilka är det som slåss? (13.10)

Louise Hoffsten firar 20 åren på artistscenen. Självklart med ny skiva och självklart kommer hon till P4 Extra (13.35). 

Det blir regeringsskifte i Polen. Det står klart efter valet i går. Vad kommer det att innebära för polackerna? Sveriges Radios medarbetare i Warsawa, Kjell Albin Abrahamsson rapporterar från den polska huvudstaden (14.15).

I helgen träffade alla de republikanska presidentkandidaterna  i USA representanter från den kristna högern. För utan det stödet går det inte att bli republikansk presidentkandidat i USA- eller?(14.35).

Hovet dementarar att det är bröllop på gång. Men om det nu ändå blir bröllop, hur går det till? Vilka och hur många bjuds och vad kommer Daniel att kallas om han gifter sig med Victoria? Både Svensk Damtidning och Expressens hovreportrar berättar (14.45).   

Teaterhunden Hetz har spelat sin sista föreställning på teatern Göta Lejon i Stockholm. Anledningen är att han under en föreställning bet en av skådespelarna under teaterns uppsättning av Sound of Music. (13.20).

Detta och mer i P4 Extra med Marika Rennerfelt som programledare odh Pontus Enhörning som studiokompis.