Onsdag:

Visste ni att jag föddes på en onsdag? Jojomensan. Iallafall, idag på P3 Populär får vi besök av två herrar och en kvinna. Först ut:

Christian Kjellvander har ju sysslat med ganska mycket grejer. Från början spelade han i Loosegoats, sedan hade han ett band som hette Songs of Soil tillsammans med sin brorsa Gustaf och sedan några år tillbaks har han kört solo. Nu är han tillbaks med sitt tredje studioalbum. Förresten, Christian var en av de allra första artisterna jag intervjuade i min journalistkarriär, fast då spelade han med Loosegoats.

Och sedan kommer Henrik von Euler hit. Han kallar sig för Rigas (eller ja, han heter faktiskt det i mellannamn) och har bland annat gjort den funkigaste blockflöjtselectron ever i och med låten ”We are here to stay” en gång i tiden. Och nu med en ny skiva! Tok-pepp på det.

Slutligen kommer författaren och journalisten Linda Leopold hit. Förutom att ha arbetat med magasinen Odd at Large och nu Bon så har hon skrivit boken Faghag. Om kvinnorna som gillar att hänga med killarna som gillar killar.

Bang! Där har ni det, P3 Populär idag! 10:02 börjar det!

/ Niklas