TISDAG 6 november Programledare: Cia Sivertsdotter

I Speakers Corner (9.30-10.00) idag pratades det om allt från invandring till nedläggningar inom Motala Kommun, alltid kul när ämnena varierar och ris blandas med ros.

Efter klockan tio fick jag sen besök i studion av Christian Kjellvander (se bild) och han hade också med sig sin gitarr. Det är alltid roligt att ha livemusik direkt i studion, det ger den där extra dimensionen. Christian som är en lågmäld man släpper i dagarna en ny skiva, som är lite poppigare än hans tidigare och kanske också en smula gladare:)

Vid klockan elva dök återigen må Bra gruppen upp och då blev det livat i studion och Kurt Lennart hade som vanligt svårt med mikrofonkontrollen:)
Idag pratade vi knopp med livscoachen Mahnaz Johansson, om hur viktigt det är med tankens kraft. Vi måste lära oss att tänka positiva tankar, sluta känna att vi MÅSTE göra något, byt ut måstet mot vill istället!! Jag VILL träna..... Jag VILL städa....  fortsätt sen till Jag ÄR snygg och Jag KAN flyga...
Glöm inte att kika in på Må Bra gruppens hemsida här till höger, läs deras bloggar och var inte blyga... skicka även ett mail till gänget:)