Torsdag:

Idag får vi besök av bandet Neverstore, som nyligen tog pris på MTV Europe Music Awards (”bästa svenska artist”). Deras debutalbum kom i januari, och nu kommer deras senaste singel ”Stay Forever”. De ska även hoppa in i studion för att spela in sitt andra album snart. Upptagna grabbar, därför är det ju extra kul att de har tid att komma förbi P3 Populärs studio!

Sedan ska vi även snacka loss om musikvideor. Vi har bjudit in två extremt talangfulla regissörer. Jonas Odell har bland annat gjort videos till Franz Ferdinand (se den här!) och U2. Andreas Nilsson stod bakom The Knifes live-show för ett tag sedan (som finns på dvd) och har även gjort videos till José Gonzalez, Jenny Wilson och The Soundtrack of our Lives. Ni kan gå in på hans hemsida för att se dom.

Vilken är er favoritmusikvideo? Maila in på p3popular@sr.se .

Cajsa har även varit och träffat Hipp Hipp gänget, jag kommer ihåg att hon var sjukt pepp pepp på det (jag vet, den var risig).

Och så har vi ju final i Svenska Popcupen! De engagerade mailen har rasat in hela veckan med fans som hejjar på sina idoler. Rösta på er favorit!

/ Niklas