Måndag 12 november Programledare: Stefan Eriksson

Rivstart med tävling, där ledtrådarna idag ledde fram till TV-Profilen Ragnar Dahlberg. Vi spelade Östen Med Restens ”Ge Mig En Kaka Till Kaffet”, en ungersk cittraorkester samt klassikern ”Höga BERG och djupa DALAR” med Bosse Larsson.

Ann-Christin Briby gästade studion efter 10 och berättade om Psykiatrisk Vecka som inleds i Norrköping idag. Veckan arrangeras för 10:e året i rad och på programmet står allt från öppet hus till föreläsningar och stand-up-comedy.

Efter halv elva var det dags att trimma mustaschen. SRs reporter besökte en hudvårdsterapeut och fick en allt annat än skön upplevelse.

Klockan 11 diskuterade Östgötabänken allt från varför unga inte går med i facket, till helgens varning om ”rött kött”. Christer Sandberg och Stina Opitz i studion.

Efter halv tolv kom Brandingenjör Per Johansson och tipsade om säkerhetsåtgärder och bra utrustning att ha hemma, ifall olyckan skulle vara framme. Brandvarnare, med fungerande batteri, brandsläckare och brandfilt är tips på bra julklappar.

Leif W Eriksson bjöd på visor med ”ö-tema” efter halv ett. Allt från Svinnsta till Sjörövarfabbe fick plats på skivspelaren.