Trazan... (inga stavfel, läs istället)

Jag mailar men en killpolare just nu... Vi kom in på ämnet kärlek och att jag gett upp lite på den. Dejtingdjungeln! Hans svar va bra det löd så här:

”Helt ärligt så tror jag att det funkar som bäst när man är sig själv! this is me and this is you funkar det... fett! Funkar det inte... det är alltid trevligt att lära känna nya människor. Är det inte sant?”

Mitt svar va lite metaforiskt och Djupgående... Obsden har ett,  ja, negativt klang! Jag kom på mig själv in the act... Attans!!

”Men detta är jag, det där e du, skitbra! Lite djungel vibe, Me Tarzan You Jane... Dom två hade inga större problem, förutom att Jane ständigt blev bortrövad av gorillor...Här i Malmö kan även detta hända! MEN, skillnaden är att vår Tarzan inte alltid kommer hoppandes från träd till träd till ens räddning. Utan Malmö-Tarzan som också kan kallas Trazan (så trasig efter alla sina förhållande sen förr) blir sur, vänder ryggen till och hittar sig en gorilla-hona och börjar para sig direkt! Så är det i Malmö-Djungeln iaf. MÅNGA GÅNGER!!! Lund är kanske annorlunda... Eller Eslöv... Eller Staffanstorp...”

Nej jag e inte bitter... ha ha... Svara på frågor är jag, VI är bra på.... I morgonprogrammet. Va uppe med Tuppen och skicka dina sms frågor till oss på 722 50

7.00-9.00 Dj Juan Havana och Susanne The Sugar Russian

Det är jag, Susanne som skrivit!!