LOVISA: Du kan stänga av synten nu!

Att en sån liten ljusbrun Casio från -82 kunde ge ett sånt tryck! Så snart trubadur-Gustavs stand in för dagen, syntspelaren David Byström, pluggade in sin elektroniske vän i väggen, började hela studion vibrera. Och vi med den. Om vibbarna nådde ända fram till Sofia, som vi på beställning av kompisen (kompisen, Patti, inget annat!) Robin väckte med Cardigans Communication, kan vi bara sia om.

Sen var det dags för Catarina att bli väckt av sin pojkvän Mattias. Hårdrockaren Mattias. Ändå var det de rara Hanson-bröderna som fick stå för väckningen, då med deras fantastiska hit MmmBop. Jag tänkte att Catarina kanske kunde få stilla min drygt 13-åriga nyfikenhet om vad Mmmbop egentligen handlar om. Det där med att man ”can plant a seed, plant a flower, plant a rose, you can plant anyone of those. Keep planting to see which one grows. It’s a story no one knows. No one knows. Mmmbop”. I don’t get it.  

Sen hjälpte vi Andreas med att komma igång med sitt projekt att återinföra favoritmusten i det lokala bryggeriets utbud. Detta i och med ledordet: mobilisera flera! Vi hoppas att han är ute och sprider detta julmustbudskap as we speak.

Vi hörs i morgon!

Lovisa