Tråkig stad, Björn Skifs och Harry Potter

Onsdag 21 november

En stor kvällstidning har på webben röstat fram Katrineholm som Sveriges tråkigaste stad. Är detta ett hårt slag för invånarna i den sörmlänska staden eller hur reagerar de? (13.10).

I dag kommer den årliga förtroendebarometern, där forskare tittat på vilka varumärken, medier och institutioner vi litar på och vilka vi misstror. Professor Sören Holmberg är en av forskarna (13.15).

De är inte många, svenskarna som toppat Billboard-listan i USA. Men Björn Skifs är en av dem och nu kommer han med såväl ny skiva som bildbiografi. Han gästar P4 Extra i dag (13.35).

Vid midnatt släpptes den sjunde - och förmodligen - sista boken om Harry Potter. Över 300 miljoner exemplar har JK Rowlings böcker sålt över hela världen men nu kan alltså succén få ett slut. Vi möter Harry Potterfans och pratar med bokrecencenten Lotta Olsson (14.35)

Du som undrat var ljuset tar vägen när vi släcker lampan får svar i dag i ”Du frågar, vi svarar” (14.05).

Å i kväll är det dags för den avgörande EM-kvalmatchen på Råsunda. Vinst mot Lettland och Sverige är klart för EM i Österrike-Schweiz nästa år. Men grejar vi det? Expressens sportkrönikör Mats Olsson gästar P4 Extra (14.45).

Detta och mer i P4 Extra med Marika Rennerfelt som programledare och Pontus Enhörning som studiokompis.