Fredag 23 november Programledare:Cia Sivertsdotter

Fredagförmiddagen drog som vanligt igång med en filmgåta och rätt svar idag: Ingmar Bergmans Det Sjundet Inseglet. Det var Ainbusk (från Bergmans hemö Gotland), musikalen Chess (det kända schackpartiet med Döden i filmen) och Martin Stenmarcks Sjumilakliv (Sjundet Inseglet) som ledde fram till rätt film och det var Kristina Andersson i Norrköping, eller egentligen hennes man Runo, som klurade ut det. Grattis!!

Idag handlade det också om vokalsång i programmet. Imorgon uppträder nämligen gruppen Vocal Brand på Forumteatern i Linköping med sin föreställning Casblanca t/r, där de tar publiken med på en flygesa som man inte rikigt vet var den landar...

Det nya telefonnumret fungerar!! Telefonen blev som vanligt glödhet av alla era tips till Helgvarning och det märks vilken årstid det är, för nu anordnas det julmarknader över hela länet. Bland annat på Orrekullagården i Krokek, på Berga Fritidsgård i Linköping och vid Bråttom Sluss i Norsholm. Tack för alla era tips!!

Vi tog även pulsen på Stockholms privatteatrar och listade de fem bästa föreställningarna just nu. Kanske ett litet julklappstips.

Vi avslutade förmiddagen med en dragspelskonsert signerad Mjölby Dragspelsklubb, en konsert som spelades in på Lagmanskolans aula i våras.

Tack å Hej, till nästa gång:)