Interna konflikter på Pacore Dental

Interna konflikter på tandvårdskliniken Pacore Dental Clinic i Emmaboda har lett till att kliniken nu är stängd för tredje dagen i rad. Klinikchefen ska ha mordhotats och de båda delägarna tvistar om hyresavtal och försvunna pengar.

Conny Fredriksson, en av delägarna säger till Sveriges Radio Kalmar att alltihop handlar om pengar. Det har just nu gått så långt att han inte kommer in i lokalerna eftersom hans affärspartner har bytt lås.

Fredriksson säger också att förhandlingar är begärda och att han är beredd att ta över hela verksamheten.

Conny Fredriksson som säger till Sveriges Radio Kalmar i dag att han har sökt sin affärspartner för att komma till förhandlingar men ännu inte fått nåt svar.

De båda parterna tvistar bland annat om ett hyresavtal och om fördelningen av vinsterna. Enligt Fredriksson ska det under en period ha försvunnit pengar från fastighetsbolaget som ingår i verksamheten.

Klinikchefen och den andra delägaren Renate Nowak-Edin går inte att nå. I onsdags ska hon ha utsatts för ett hot av en före detta anställd som inte fått betalt och i dag är tandkliniken stängd för tredje dagen i rad.