Fredag den 1 februari Programledare Cia Sivertsdotter

Fredagar betyder Filmgåta och idag var det Stefan Eriksson som hade knåpat ihop tävlingen där Bob Dylan, UB40 och Sting skulle få er att tänka på den sköna filmen ”Blåsningen”, med Robert Redford och Paul Newman. Det var Svante i Norrköping som klurade ut detta först. Grattis!

HippHippkillarna Anders Jansson och Johan Wester långfilmsdebuterar! Det är den oengagerade utrikeskorrespondenten Morgan Pålsson och hans fotograf Robert som har blivit en hel film.
”Morgan Pålsson-Världsreporter” heter filmen som har premiär den 22 februari. 

Det var som vanligt många som ringde till Helgvarning för att tipsa om evenemang i länet i helgen. Det tipsades bland annat om bytardag i Boxholm, balettafton med Linköpings Symfoniorkester och Folkuniversitetet på Konsert & Kongress, blueskväll på L’Orient i Linköping och Gospelhelg i Östra Husby.
Tack alla ni som ringde in och tipsade.

Vi träffade idag också två killar som är riktiga nördar när det gäller amerikansk fotboll och den här helgen är årets höjdpunkt. På natten till måndag svensk tid drabbar New England Patriots och New York Giants samman i den stora finalen Superbowl. Vi fick även en liten lektion i hur amerikansk fotboll går till.

Förmiddagen avslutades med en dragspelskonsert med linköpingsgänget Frankly Speaking, en konsert som spelades in under Jazz & Blues Festivalen förra året.

TackÅHej, vi hörs snart igen :)