Måndag 11 februari

Programledare: Lotte Nord ( lotte.nord@sr.se )

Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - gå in i arkivet ”Lyssna igen” (arkiverat i 30 dagar)

15.07 Knappt 1000 dagar kvar till valet 2010. Ett parti som knackar på dörren för att få plats i riksdagen är sverigedemokraterna, som var med i eftermiddagsprogrammet förra onsdagen angående sin motion om att stoppa avtalet med Migrationsverket.
Under den här veckan diskuterar vi nya partier och hur de etablerade ser på dem. Vilka strategier börjar ta form?
I dag med Lars Persson (fp) och Anette Duarte Martins (c)

15.22 Mer om både etablerade- och nya partier.

15.37Måndagsklubban”. I dag hör du Lena Asplund (Sollefteå, m) och Susanne Eberstein (Sundsvall, s). Bland annat om den stora svart-taxirazzian i Sundsvall, där åtta män sitter anhållna. Varför släpps passagerarna utan åtgärd? Har inte de begått något brott?

16.12 Pizzeriamordet i Härnösand. En 27-årig man från Örebro står åtalad för att ha mördat en 22-årig Härnösandbo genom att skjuta honom i huvudet från nära håll.
Senaste nytt från tingsrätten (studio med Ulla Öhman).

16.22 Skidskyttefest i Östersund - vår sportreporter Lennart Sundwall är på plats och ger dig en annan vinkel på evenemanget. Är detta en försmak på det som kan tänkas bli en OS-fest i framtiden?

16.30 Resumé - alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning

16.45 Ekot

17.05 Det behövs 50 nya familjer som kan bli familjehem - och det bara i Sundsvall. Margareta Norström från Sidsjön i Sundsvall har tagit hand om barn och haft familjehem i 30 år (rep Annelie Ledin).

17.20 Kvällstips - stort och smått som händer i länet. Lyssna, lär - och le!

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet!

MITT TIPS för i morgon här i P4, Västernorrland: Anna Vikman, lagkapten i Modo hockey gästar morgonstudion och pratar framgångar för laget i nya riksserien, förutsättningar för landslagsspel, och kanske lite om att elda i skogen ... kl 08.15

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.30 - 18.00)