Tisdag 12 februari

Programledare: Lotte Nord ( lotte.nord@sr.se )

Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - gå in i arkivet ”Lyssna igen” (arkiverat i 30 dagar)

15.03 Skidskyttefest med mixed stafett (Radiosporten)

15.37 Debatten som pågår hela veckan - vad säger de etablerade partierna om de små nya partierna som knackar på dörren till riksdagen och där sverigedemokraterna är aktivast att komma över fyraprocentspärren.
I dag med Lars Lindén (kd) och Mats Hedell (v).

16:12 Tro det eller ej - men det är innan tonåren som barnen råkar ut för mest olyckor. Nu har länets sju kommuner kartlagt fällorna - vad blir nästa steg?
(rep Samuel C Nordvall)

16.22 Kan elever med usla betyg bli skolans ljus? Uppmärksammad dramadokumentär i SVT ikväll sätter fokus på vad en bra lärare kan göra - går det att lyfta vem som helst? En omvittnat bra lärare kommer till studion - Bertil Mattfolk undervisar i fysik och matematik (studio)

16.30 Resumé - alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning

16.45 Ekot

17.05 Från och med i dag och till och med torsdag är det musikfest i Tonhallen i Sundsvall.
Över 1600 barn från förskoleklass till tredje klass i Sundsvalls kommun kommer att få lyssna på fantastisk orkestermusik.
Det är Nordiska Kammarorkestern Sundsvall och Sundsvalls Kulturskola som bjuder på festen.

17.20 Kvällstips - från Ånge! En pågående utställning på centralbiblioteket i Ånge tipsar Leif Wöni om (tel)

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet!

MITT TIPS : P4 Morgons frukostgäst är Åsa Högberg, proffs-statist från Sundsvall som ska på guldgala för dom som bara syns i periferin, 08.15. Vi pratar också energideklaration, vad är det, vilka måste göra det och varför? 09.15.

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.30 - 18.00)