MALIN: Brittan, loggor och toahyfs

Högt och lågt i programmet idag! Vi gick ut starkt med The Ultimate Morning Experience som inte bara hade Britney Spears-tema på sångogrammen och levererade bejublade versioner av   och , dessutom valde de ut fem logotypefinalister som du kan rösta på här ovanför! Hur ska deras grafiska profil se ut tycker du? Och tack tack tack alla fantastiska lyssnare som skickat in bidrag, ni är helt jäkla grymma!

Sen dök vi ner på lägre höjder och diskuterade det (enligt somliga icke-existerande) problemet när folk på vår arbetsplats inte går på sina egna toaletter utan besudlar våra. Patti blev fascistoid och ville att man skulle bli tilldelad en toalett som var den enda man fick nyttja. Andra tyckte att vi skulle bilda kö utanför hela tiden och fråga ”Gick det bra?” när de obehöriga kom ut. Bra tips!

Upp på högre höjd igen hamnade vi när Christer Lundberg kom förbi och bjöd på klipp från Christer i P3, vi fick höra en trumpetkille som vi tror spelade ”Spanien, är ett land, där man dansar tango” som varit med i Christer förra veckan. Hur hans trumpetande utvecklar sig hör du i dagens show med start 14:02.

Vi hörs i morgon! // Malin