Fredagen den 14 mars Programledare Cia Sivertsdotter

Återigen var Filmgåtan alldeles för enkel!!! Redan på första samtalet fick jag in rätt svar som idag var filmen ”En officer och gentleman”.
Det var Johan från Billdal utanför Göteborg som var snabbast. Grattis!

Vi fick idag möta författaren Peter Kihlgård, som är aktuell med boken ”Kicki och Lasse”. Han pratade bland annat om hur han ofta blir irriterad över hur vanliga människor beskrivs i böcker.

Det händer mycket i länet i helgen för telefonen gick varm när slussarna till Helgvarning öppnades. Vi fick bland annat tips om flera påskmarknader, om prylmässa i Boxholm, släktforskning i Norrköping, klassisk musik i Mjölby och dans till såväl Norbergs orkester som Casanovas.
Tack alla som ringde:)

Imorgon avgörs det!!!! Vilken låt vi skickar till Eurovision Song Contest i slutet av maj.
Blir det Charlotte, BWO, Sanna Nielsen, eller rent av en högoddsare som Frida? Ja givetvis pratade vi även lite Melodifestival i Förmiddagsradion idag.
Michael Cederberg sitter i den jury som i höstas plockade ut vilka låtar som skulle få vara med i år och han kom till studion och pratade lite om det arbetet.... och så spekulerade vi såklart i hur det går imorgon.

Förmiddagen avslutades med skön jazz. Vi bjöd på en konsert med linköpingsgruppen Team Music, en inspelning gjord på Jazz & Blues Festivalen förra året.

Tack å Hej, tills nästa gång:)