Synpunkter efter finalen i Globen

Här är några synpunker som kom in under och efter finalsändningen från Globen

Jag tycker att Charlottas framträdande var klart den bästa i hela tävlingen!!  Hon är mänsklig, ödmjuk, och helt enkelt super!!!!!
/Pär i Örebro

Synd att vi hade en jury, då hade Sanna NIelsen vunnit så skippa juryn till nästa år
/Stephan iKungshamn

Jag blir så trööööött! Kan inte Carola och Perelli och alla andra veteraner bara ta och stiga åt sidan för den yngre generationen!? Må vara att hon sjunger bra, Perelli, men snäll nån! Man vill se (höra) nått nytt!
/katti

Kvällens Melodifestival höll i mina ögon den bästa nivån hittills. Samtliga melodier hade sina poänger, och även om min favoriter Sanna och Frida inte vann

Jaha, så tror ni att Charlotte ska göra en repris av 1999 års ESC och  vinna allt. Men det tror inte jag går vägen. Vinnarlåten är inte alls  dålig, men jag tror inte den går hem i Europa. Jag tycker BWO eller Christer Sjögren skulle vunnit. Men ärligt talat, tror jag inte det spelar någon roll vilken låt vi skickar, vi kommer ändå aldrig mer vinna ESC.
/Robert Eklund, Västerås

Rätt låt vann, tycker jag tycker jag.Synd att Christer Sjögren med bästa rösten fick en sån pinsam text till en förutsägbar melodi. Hoppas att han får en bättre låt till nästa år.
/Hälsningar Margareta

Sanna Nielsen är den enda som hade kunnat vinna Eurovision Song Contest för Sverige. Hon var i en klass helt för sig själv. Jag grät när jag hörde henne första gången, och var redan då övertygad om att hon utklassade alla andra.
Jag var inte ens intresserad av att höra övriga bidrag. Ingen av låtarna var bättre komponerad, och ingen av låtarna var bättre framförd än Empty Room av Sanna Nielsen!!! Jag kommer för första gången i mitt liv att köpa CD-skivan Melodifestivalen, enbart för Sanna Nielsens (och kompositörernas) skull.
Nu vinner vi inte i Europa!!!Sanna Nielsen, du är fantastisk
/Ingela

Varför har vi en jurry som inte kan representera folkets röster.Ni kunde väl gett Sanna en biljett till Serbien! Charlotte har ju vunnit allt som går redan!
/Johan Lindqvist, Tierp

Jag tycker absolut Sanna Nielsen skulle vunnit. En underbar låt med mycket känslor och Sanna sjöng den med hjärtat.
Tror absolut Sanna skulle vunnit Europa, men Charlottes låt vann oxså mitt hjärta
/Pialotta

Blir så förbannad, återigen kommer denna förbaskade pajas-jury och förstör i finalen, senast var det Las Vegas de skickade ut i Europa och hur gick det?!? Här röstar folket för miljoner i deltävling efter deltävling och så när det är final kommer denna totalt menlösa jury och förstör allt - varför finns de överhuvudtaget kvar?!?
/ Mr Love