TRANÅS

Mordmisstänkta släpptes - utredningen fortsätter

De två män som förhördes igår med anledning av det misstänkta mordet i Tranås - de släpptes senare på kvällen. Och idag fortsätter polisen förhöra personer från bostadsområdet där en 28-årig man hittades död vid femtiden i går morse, för att få klarhet i vad som hänt.

Det var när polisen kom till hyreshusområdet i Tranås efter larm om självmord som man fattade misstankar om att ett brott hade begåtts. Olika omständigheter tydde på att den 28-årige man som låg död nedanför en balkong, inte alls hade hoppat frivilligt från tredje våningen.

Vad som väckte polisens misstankar vill de inte säga, men en 28-årig och en 35-årig man från Tranås som fanns på platsen togs omedelbart med förhör och de delgavs sen misstanke om mord alternativt dråp.

Båda männen nekade till anklagelserna och senare på kvällen släpptes de eftersom det inte fanns tillräckliga misstankar för att anhålla dem.

Nu väntar polisen på vad obduktionen av den döda 28-åringen ska visa, om det finns fler skador än de från fallet. Samtidigt fortsätter förhören av personer som fanns i huset när misstänkta mordet skedde. Malin var på besök hos en kompis i lägenheten som ligger under den där det misstänkte brottet skedde. Men de märkte inte mycket av det som hände.
– Det känns rätt äckligt ändå; det är ju inte kul det här direkt.