Tisdag den 18 mars Programledare Cia Sivertsdotter

Det var återigen dags att slå upp portarna till Speakers Corner och som vanligt varierade ämnena. Det handlade bland annat om åldersdiskriminering, slarv med gratistidningar, kreditkortsavgifter och parkeringsavgifter.
Tack alla som ringde!!

Pjäsen ”Journal: Ronald Akkerman” är en del i ett pågånde  projekt som syftar till att öka förståelsen för de som drabbas av Hiv.
Vilka känslor och fördomar finns hos omgivningen och hos de som vårdar de sjuka? Är en av de frågor som tas upp. 
Pjäsens regissör Josephine Bernal och psykoterapeut Björn Malmquist som arbetar på Stiftelsen Noaks Ark kom till studion för att prata mer om det här. De berättade bland annat att våra fördomar mot hiv-smittade inte har förändrats så särskilt mycket sen 80-talets hysteri och skräckpropaganda.

Vår programserie om alternativa behandlingsformer fortsatte och idag begav sig vår reporter till en örtterapeut som använder sig av ögondiagnostik och blodanalys dessutom testade hon kraniosakralbehandling.

På lördag är det Världsvattendagen, men eftersom det är helgdag då uppmärksammas detta på många håll istället imorgon, bland annat i Norrköpings kommun. Åsa Ornefalk, informationsansvarig på Norrköping Vatten kom till studion och berättade lite om vattnets resa från hav och sjö till kranen därhemma.

Vi fick också en direktrapport från Nils Boström som befinner sig på Cypern och IFK Norrköpings träningsläger.

Glad Påsk:)