Skaraborg Direkt måndag 17 mars

Snön tog oss på sängen. När vi trodde att våren var i antågande slog vintern till med full kraft. Flera vägar i Skaraborg har varit oframkomliga i flera timmar efter ett flertal mer eller mindre allvarliga händelser. Hör bl a intervjun med Sofia Lundqvist, som suttit fast i en kö runt tre timmar när vi når henne.

* * *

#Fyra personer från Lidköping åtalas idag för en rad olika brott, tre av dem för grova narkotikabrott. De åtalade personerna kan ha försörjt ett hundratal Lidköpingsungdomar med narkotika då de sålt och förvarat minst 500 ecstacytabletter, säger Jan-Ove Fröberg, chef för narkotikaroteln i Skövde.

* * *

I morgon startar konståknings-VM i Göteborg. På Scandinaviums is kommer 219 åkare från 48 länder att tampas om medaljerna fram till söndag och tre svenskar deltar. Viktoria Helgesson från Tibro, Adrian Schultheiss som tävlat tidigare för Tibro men som numera är i Göteborg och den tredje svensken, Kristoffer Berntsson från Landvetter.

...och så pratade vi med ytterligare en skaraborgare på hal is. Det handlar om bandyspelaren Elin Ögren från Grästorp som tog SM-guld med sin nya klubb AIK i helgen.

* * *