Vill du bli en sportreporter?

Gillar du sport? Är du vår nye Lasse Granquist, Jenny Rask eller Björn Geijer?

Sveriges Radio Jönköping P4 är en av Sveriges Radios 25 lokala kanaler. Vi bevakar allt som händer i Jönköpings län – inte minst sport. Varje dag lyssnar ungefär fyra av tio länsbor, eller ca 110 000 personer. Det räcker för att fylla Kinnarps arena 15 gånger.

Som du säkert vet har Jönköpings län ett väldigt rikt idrottsliv med stor bredd och många framgångsrika utövare av olika sporter.

Sveriges Radio Jönköping P4s sportredaktion bevakar all denna sport - i radio och på webben. Vi är på plats när det händer!

Redaktionen är även en del av Radiosporten – Sveriges bästa och snabbaste sportredaktion! Det innebär att våra medarbetare ibland bevakar idrottsevenemang som sänds i radio över hela landet. Ingen annan kan erbjuda en lika bred sportbevakning, från den lilla lokala arenan, till de stora OS- och VM-arenorna.

Nu söker vi fler medarbetare som brinner för den lokala sporten och vill hjälpa oss att bevaka sport i hela länet. Du som söker skall vara beredd att lägga några timmar i månaden på att bevaka, referera och rapportera från sportevenemang inom vårt sändningsområde. Du måste vara beredd att jobba obekväma tider, sena kvällar och helger.

Omfattningen är allt från något uppdrag i veckan till några timmar i månaden.

Du skall har körkort, ha ett brett sportintresse, bevandrad i det svenska språket, snabb, pålitlig och påhittig. Vi behöver fler kvinnliga medarbetare.

Skicka in din ansökan senast 2008-04-11 till david.westh@sr.se Skriv ”medarbetare” i ämnesraden.

Eventuella frågor besvaras av sportansvarig David Westh per mejl, david.westh@sr.se